Ζώδια: Τελευταία μέρα του 2016 - Τι επιφυλάσσει η μέρα πριν το καινούριο έτος


Ζώδια: Τελευταία μέρα του 2016 - Τι επιφυλάσσει η μέρα πριν το καινούριο έτος

Η τελευταία ημέρα του χρόνου, στιγματίζεται από την θετική όψη εξαγώνου του Ήλιου με τον Ποσειδώνα και αυτό δηλώνει ότι το όνειρο, η ελπίδα αλλά και το όραμα μας βοηθούν να βάλουμε σε σειρά τα σχέδιά μας για τη νέα χρονιά! Σας ευχόμαστε να υποδεχτείτε το νέο έτος γεμάτοι δύναμη και αγάπη!

ΚΡΙΟΣ

Πολύ σύντομα θα σου δοθεί, αγαπητέ Κριέ, η ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου καθοριστικά. Η ευτυχία μπορεί να κατακτηθεί μέσα από απλές κινήσεις που αρνείσαι εδώ και καιρό να κάνεις. Βρες το θάρρος να προχωρήσεις στις επιδιώξεις που επιθυμείς, άσε πίσω σου τον φόβο της αποτυχίας και προχώρα με δυναμισμό στα νέα σου βήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα, η επικοινωνία με το ταίρι σου θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να του εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να το κάνεις να αισθανθεί μοναδικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των επαγγελματικών σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δυνατότητα να αλλάξεις όσα σε στενοχωρούν είναι μπροστά σου, αγαπητέ Ταύρε, αλλά η διαδικασία αργεί και θα είναι δύσκολη. Θα χρειαστείς μεγάλη ψυχραιμία για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις ξαφνικές παρεμβάσεις στα σχέδιά σου. Δείξε υπομονή και σοβαρότητα. Η προσήλωση στον στόχο σου θα φέρει ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να αλλάξεις την κατάσταση στα αισθηματικά σου και να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις μεγάλη διορατικότητα και θα φτάσεις στην επαγγελματική επιτυχία πολύ γρήγορα. Στα οικονομικά σου έχεις κάνει πολλά ‘ανοίγματα’ τα οποία θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήσεις εκκρεμότητες, γιατί στο μέλλον δεν θα μπορείς να τις καλύψεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι εξελίξεις προβλέπονται ραγδαίες, σε πολλά επίπεδα, για το ζώδιό σου το ερχόμενο διάστημα και είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί ακόμα και αλλαγή του τόπου κατοικίας σου. Μην απελπιστείς – άλλωστε η ταλαιπωρία θα είναι προσωρινή και θα οδηγήσει στη βελτίωση του τρόπου ζωής σου. Τα αποτελέσματα θα είναι απολύτως θετικά και θα έχουν διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να απαλλαγείς από το άγχος που έχεις με τις άλλες δραστηριότητές σου και να αφιερώσεις χρόνο στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, ενώ θα αρχίσουν να υλοποιούνται και τα σχέδιά σου. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις τα έξοδά σου. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιστροφή κάποιου φιλικού ατόμου από το παρελθόν σε έχει προβληματίσει, αγαπητέ Καρκίνε. Τα συναισθήματα που σου άφησε φεύγοντας σε βασάνισαν αρκετό καιρό. Δυσκολεύεσαι να μιλήσεις ξεκάθαρα, αλλά και δεν ξέρεις τι θα σε ικανοποιούσε ακριβώς. Με τις υπάρχουσες συνθήκες, καλύτερα να μην προχωρήσεις προς καμία κατεύθυνση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις από τα καθημερινά προβλήματα και να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις πολύ άγχος για τα επαγγελματικά σου, προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Τα οικονομικά σου θα έχουν ανοδική πορεία και θα τακτοποιηθούν πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Η οικογένειά σου, αγαπητέ Λέων, έχει απογοητευτεί με τις διαρκείς κρούσεις εναντίον σου από αντιπάλους. Αλλά εκεί που θα νομίζεις πως όλα έχουν τελειώσει, η υποστήριξη από ένα δικό σου άτομο θα έρθει να επαναπροσδιορίσει την κατάσταση προς όφελός σου. Πολλοί θα χαρούν με αυτή την τροπή των πραγμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δίνεις μεγάλη σημασία στα αισθηματικά σου. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια θέματα που μπορεί να μην επηρεάζουν άμεσα εσένα και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις στις οποίες πριν απαντήσεις, θα πρέπει να εξετάσεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν καταφέρεις, αγαπητέ Παρθένε, να αποκαταστήσεις τη σχέση σου με κάποιο άτομο που σε μάχεται, θα χαθεί ένας σκληρός αντίπαλος από το προσκήνιο. Η αποκατάσταση της ζημιάς δεν είναι εφικτή, μπορείς όμως να προλάβεις τον επερχόμενο κίνδυνο με μια έξυπνη αντιμετώπιση. Όποιον δεν μπορείς να έχεις εχθρό σου, κάνε τον φίλο σου, λένε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα πρέπει μερικά θέματα στα αισθηματικά σου να τα δεις με περισσότερη ψυχραιμία, ώστε να μπορέσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς, επαγγελματικά, και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Η υπερβολή που σε χαρακτηρίζει το τελευταίο διάστημα, αγαπητέ Ζυγέ, θα γίνει αφορμή για δράσεις που κουράζουν τους φίλους και την οικογένειά σου. Μην δημιουργείς εντάσεις και άσχημο κλίμα και μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου. Ίσως μπορέσεις να περιορίσεις λίγο την παρόρμησή σου και να συμβιβαστείς με τα δεδομένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου σήμερα θα πάνε αρκετά καλά. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και με ό,τι καταπιάνεσαι τα βγάζεις πέρα πολύ καλά, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό θα είναι να μην τις επιχειρήσεις σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιτυχία που βίωσες πρόσφατα, αγαπητέ Σκορπιέ, σε κατέστησε αντικείμενο μίσους για κάποιους που σου κάνουν τον φίλο εδώ και καιρό. Μην ασχολείσαι με άτομα που εμποδίζουν τον δρόμο σου. Συγκεντρώσου στους στόχους σου και η επιτυχία θα έρθει χωρίς προβλήματα και παρεμβάσεις. Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει ένα πραγματικά στοχευμένο άτομο να πετύχει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, έχουν πλέον περάσει και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε στενοχωρούσαν, σε ό,τι αφορά το ταίρι σου. Αν εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου, θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις και καθυστερούν. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις βγει εκτός προγραμματισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υποστήριξη που δέχεσαι από οικογένεια, συγγενείς και φίλους είναι συγκινητική και σε δικαιώνει περίτρανα. Μην ασχολείσαι με κακοήθειες ανθρώπων που δεν σε γνωρίζουν πραγματικά και μην αφήνεις τον χρόνο σου να πηγαίνει χαμένος σε ζητήματα που δεν σε αφορούν. Η καθημερινότητα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, βελτιώνεται με σταθερούς ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και περάστε μαζί κάποιες στιγμές ερωτικά και όμορφα. Εσύ που ακόμη βιώνεις τη μοναξιά, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο που ο Άρης είναι στους Ιχθείς, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό σημείο και συνεχίζεις με αμείωτους ρυθμούς για να προχωρήσεις σε περαιτέρω αλλαγές. Στα οικονομικά σου έχεις κάνει πολλά ‘ανοίγματα’ που θα πρέπει να τακτοποιήσεις. Μην παρασυρθείς σήμερα σε πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να αναλογιστείς πως όλοι έχουν δικαίωμα στη συγχώρεση, εκτός από εκείνους που την αναζητούν για να μπορέσουν να επαναλάβουν τις πράξεις τους. Απομάκρυνε από τη ζωή σου ανθρώπους που ζητούν τρίτη ευκαιρία και αντικατάστησε τους με ευγενικούς και δημιουργικούς ανθρώπους που ξέρουν να εκτιμούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου, ώστε να μπορέσουν να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα δεχτείς προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να τις προσέξεις αρκετά. Οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα. Προτάσεις που θα δεχτείς, καλό θα είναι να τις δεις με σοβαρότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υπερβολική κούραση που σου δημιουργεί η φορτωμένη σου καθημερινότητα, αγαπητέ Υδροχόε, μπορεί να γίνει αφορμή για εντάσεις. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και φρόντισε τον εαυτό σου. Μια χαλαρή συζήτηση με ένα δικό σου άτομο θα σου κάνει καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα αρχίσεις να ηρεμείς. Προσπάθησε να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου και επειδή τα πράγματα είναι στάσιμα, δεν τις επιχειρείς. Μην αγχώνεσαι, όλα θα πάνε καλά. Στα οικονομικά θα πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΙΧΘΥΣ

Το τελικό αποτέλεσμα πλησιάζει, αγαπητέ Ιχθύ, και το άγχος σου κορυφώνεται. Μην υπερβάλλεις με την ανυπομονησία που σε χαρακτηρίζει, γιατί οι εντυπώσεις που θα αφήσεις δεν θα είναι οι καλύτερες δυνατές. Φρόντισε την εικόνα σου που έχει μεγάλη βαρύτητα για άτομα κύρους που σε παρακολουθούν, περιμένοντας από σένα να δείξεις αυτά που πραγματικά αξίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου σήμερα θα κινηθούν κάπως ουδέτερα. Μπορείς να περάσεις χαλαρά και όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει κάποιο ταίρι στη ζωή σου, αυτή την περίοδο (με τον Άρη στο ζώδιό σου) θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλύψεις. Κινήσου με αρκετή σύνεση.

ΚΡΙΟΣ

Πολύ σύντομα θα σου δοθεί, αγαπητέ Κριέ, η ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου καθοριστικά. Η ευτυχία μπορεί να κατακτηθεί μέσα από απλές κινήσεις που αρνείσαι εδώ και καιρό να κάνεις. Βρες το θάρρος να προχωρήσεις στις επιδιώξεις που επιθυμείς, άσε πίσω σου τον φόβο της αποτυχίας και προχώρα με δυναμισμό στα νέα σου βήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα, η επικοινωνία με το ταίρι σου θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να του εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να το κάνεις να αισθανθεί μοναδικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των επαγγελματικών σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δυνατότητα να αλλάξεις όσα σε στενοχωρούν είναι μπροστά σου, αγαπητέ Ταύρε, αλλά η διαδικασία αργεί και θα είναι δύσκολη. Θα χρειαστείς μεγάλη ψυχραιμία για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις ξαφνικές παρεμβάσεις στα σχέδιά σου. Δείξε υπομονή και σοβαρότητα. Η προσήλωση στον στόχο σου θα φέρει ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να αλλάξεις την κατάσταση στα αισθηματικά σου και να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις μεγάλη διορατικότητα και θα φτάσεις στην επαγγελματική επιτυχία πολύ γρήγορα. Στα οικονομικά σου έχεις κάνει πολλά ‘ανοίγματα’ τα οποία θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήσεις εκκρεμότητες, γιατί στο μέλλον δεν θα μπορείς να τις καλύψεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι εξελίξεις προβλέπονται ραγδαίες, σε πολλά επίπεδα, για το ζώδιό σου το ερχόμενο διάστημα και είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί ακόμα και αλλαγή του τόπου κατοικίας σου. Μην απελπιστείς – άλλωστε η ταλαιπωρία θα είναι προσωρινή και θα οδηγήσει στη βελτίωση του τρόπου ζωής σου. Τα αποτελέσματα θα είναι απολύτως θετικά και θα έχουν διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να απαλλαγείς από το άγχος που έχεις με τις άλλες δραστηριότητές σου και να αφιερώσεις χρόνο στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, ενώ θα αρχίσουν να υλοποιούνται και τα σχέδιά σου. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις τα έξοδά σου. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιστροφή κάποιου φιλικού ατόμου από το παρελθόν σε έχει προβληματίσει, αγαπητέ Καρκίνε. Τα συναισθήματα που σου άφησε φεύγοντας σε βασάνισαν αρκετό καιρό. Δυσκολεύεσαι να μιλήσεις ξεκάθαρα, αλλά και δεν ξέρεις τι θα σε ικανοποιούσε ακριβώς. Με τις υπάρχουσες συνθήκες, καλύτερα να μην προχωρήσεις προς καμία κατεύθυνση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις από τα καθημερινά προβλήματα και να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις πολύ άγχος για τα επαγγελματικά σου, προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Τα οικονομικά σου θα έχουν ανοδική πορεία και θα τακτοποιηθούν πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Η οικογένειά σου, αγαπητέ Λέων, έχει απογοητευτεί με τις διαρκείς κρούσεις εναντίον σου από αντιπάλους. Αλλά εκεί που θα νομίζεις πως όλα έχουν τελειώσει, η υποστήριξη από ένα δικό σου άτομο θα έρθει να επαναπροσδιορίσει την κατάσταση προς όφελός σου. Πολλοί θα χαρούν με αυτή την τροπή των πραγμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δίνεις μεγάλη σημασία στα αισθηματικά σου. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια θέματα που μπορεί να μην επηρεάζουν άμεσα εσένα και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις στις οποίες πριν απαντήσεις, θα πρέπει να εξετάσεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν καταφέρεις, αγαπητέ Παρθένε, να αποκαταστήσεις τη σχέση σου με κάποιο άτομο που σε μάχεται, θα χαθεί ένας σκληρός αντίπαλος από το προσκήνιο. Η αποκατάσταση της ζημιάς δεν είναι εφικτή, μπορείς όμως να προλάβεις τον επερχόμενο κίνδυνο με μια έξυπνη αντιμετώπιση. Όποιον δεν μπορείς να έχεις εχθρό σου, κάνε τον φίλο σου, λένε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα πρέπει μερικά θέματα στα αισθηματικά σου να τα δεις με περισσότερη ψυχραιμία, ώστε να μπορέσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς, επαγγελματικά, και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Η υπερβολή που σε χαρακτηρίζει το τελευταίο διάστημα, αγαπητέ Ζυγέ, θα γίνει αφορμή για δράσεις που κουράζουν τους φίλους και την οικογένειά σου. Μην δημιουργείς εντάσεις και άσχημο κλίμα και μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου. Ίσως μπορέσεις να περιορίσεις λίγο την παρόρμησή σου και να συμβιβαστείς με τα δεδομένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου σήμερα θα πάνε αρκετά καλά. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και με ό,τι καταπιάνεσαι τα βγάζεις πέρα πολύ καλά, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό θα είναι να μην τις επιχειρήσεις σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιτυχία που βίωσες πρόσφατα, αγαπητέ Σκορπιέ, σε κατέστησε αντικείμενο μίσους για κάποιους που σου κάνουν τον φίλο εδώ και καιρό. Μην ασχολείσαι με άτομα που εμποδίζουν τον δρόμο σου. Συγκεντρώσου στους στόχους σου και η επιτυχία θα έρθει χωρίς προβλήματα και παρεμβάσεις. Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει ένα πραγματικά στοχευμένο άτομο να πετύχει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, έχουν πλέον περάσει και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε στενοχωρούσαν, σε ό,τι αφορά το ταίρι σου. Αν εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου, θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις και καθυστερούν. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις βγει εκτός προγραμματισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υποστήριξη που δέχεσαι από οικογένεια, συγγενείς και φίλους είναι συγκινητική και σε δικαιώνει περίτρανα. Μην ασχολείσαι με κακοήθειες ανθρώπων που δεν σε γνωρίζουν πραγματικά και μην αφήνεις τον χρόνο σου να πηγαίνει χαμένος σε ζητήματα που δεν σε αφορούν. Η καθημερινότητα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, βελτιώνεται με σταθερούς ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και περάστε μαζί κάποιες στιγμές ερωτικά και όμορφα. Εσύ που ακόμη βιώνεις τη μοναξιά, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο που ο Άρης είναι στους Ιχθείς, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό σημείο και συνεχίζεις με αμείωτους ρυθμούς για να προχωρήσεις σε περαιτέρω αλλαγές. Στα οικονομικά σου έχεις κάνει πολλά ‘ανοίγματα’ που θα πρέπει να τακτοποιήσεις. Μην παρασυρθείς σήμερα σε πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να αναλογιστείς πως όλοι έχουν δικαίωμα στη συγχώρεση, εκτός από εκείνους που την αναζητούν για να μπορέσουν να επαναλάβουν τις πράξεις τους. Απομάκρυνε από τη ζωή σου ανθρώπους που ζητούν τρίτη ευκαιρία και αντικατάστησε τους με ευγενικούς και δημιουργικούς ανθρώπους που ξέρουν να εκτιμούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου, ώστε να μπορέσουν να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα δεχτείς προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να τις προσέξεις αρκετά. Οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα. Προτάσεις που θα δεχτείς, καλό θα είναι να τις δεις με σοβαρότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υπερβολική κούραση που σου δημιουργεί η φορτωμένη σου καθημερινότητα, αγαπητέ Υδροχόε, μπορεί να γίνει αφορμή για εντάσεις. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και φρόντισε τον εαυτό σου. Μια χαλαρή συζήτηση με ένα δικό σου άτομο θα σου κάνει καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα αρχίσεις να ηρεμείς. Προσπάθησε να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου και επειδή τα πράγματα είναι στάσιμα, δεν τις επιχειρείς. Μην αγχώνεσαι, όλα θα πάνε καλά. Στα οικονομικά θα πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΙΧΘΥΣ

Το τελικό αποτέλεσμα πλησιάζει, αγαπητέ Ιχθύ, και το άγχος σου κορυφώνεται. Μην υπερβάλλεις με την ανυπομονησία που σε χαρακτηρίζει, γιατί οι εντυπώσεις που θα αφήσεις δεν θα είναι οι καλύτερες δυνατές. Φρόντισε την εικόνα σου που έχει μεγάλη βαρύτητα για άτομα κύρους που σε παρακολουθούν, περιμένοντας από σένα να δείξεις αυτά που πραγματικά αξίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου σήμερα θα κινηθούν κάπως ουδέτερα. Μπορείς να περάσεις χαλαρά και όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει κάποιο ταίρι στη ζωή σου, αυτή την περίοδο (με τον Άρη στο ζώδιό σου) θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλύψεις. Κινήσου με αρκετή σύνεση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΚΟΥΣ ΚΟΥΣΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑCopyright © 2015 www.lifenewscy.com
Developed by eezyworks.com

335