Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο πασίγνωστος τραγουδιστής, ο γιος του οποίου συνελήφθη για εκβιασμό! (video)


Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο πασίγνωστος τραγουδιστής, ο γιος του οποίου συνελήφθη για εκβιασμό! (video)

Νωρίτερα σήμερα ο γιος πασίγνωστου τραγουδιστή αφού συνελήφθη μαζί με δυο ακόμα άτομα για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών, οδηγήθηκε στον ανακριτή! Συγκεκριμένα κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβιασμούς, απειλές, εκρήξεις, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, οπλοκατοχή και παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες!

Μέσα από την σημερινή εκπομπή της Χρίστινας Λαμπίρη, La Biri Biri, μάθαμε επιτέλους το όνομα του τραγουδιστή ενώ έγιναν και οι πρώτες δηλώσεις!

«Με έχει πειράξει όλη αυτή η ιστορία, όπως κάθε πατέρα ή μάνα. Είναι ο γιος μου από τον πρώτο μου γάμο και έχει το δικό του σπίτι. Ξέρω πολύ καλά τον χαρακτήρα του και τι άνθρωπος είναι. 45 χρόνια είμαι στη νύχτα, πέρασα αλώβητος από ναρκωτικά, μπράβους για να έχω καθάριο το όνομά μου και να μη μπορεί κανείς να μου προσάψει τίποτα. Σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωσε και ο γιος μου. Είμαι σίγουρος ότι είναι οικογενειάρχης και θα λάμψει η δικαιοσύνη και θα πάνε όλα καλά. Είμαι σίγουρος ότι είναι κατά λάθος εμπλεκόμενος, θα πάνε όλα καλά και πιστεύω ότι όλα θα τελειώσουν αισίως» Δείτε για ποιον τραγουδιστή πρόκειται στο βίντεο παρακάτω:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΚΟΥΣ ΚΟΥΣΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑCopyright © 2015 www.lifenewscy.com
Developed by eezyworks.com

602