ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΦΗΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ: «Ξέσπασε» και η Θύρα 9 – Το συγκινητικό μήνυμα για τον Αιμίλιο και τα καρφιά!


ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΦΗΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ: «Ξέσπασε» και η Θύρα 9 – Το συγκινητικό μήνυμα για τον Αιμίλιο και τα καρφιά!

Η είδηση για τη σύλληψή της καταζητούμενης Έφης Ηροδότου διαδόθηκε αστραπιαία σε όλη την Κύπρο.

Μάλιστα με το άκουσμα της είδησης αρκετοί έτρεξαν να τοποθετηθούν ζητώντας δικαιοσύνη για τον αδικοχαμένο Αιμίλιο Ιωάννου, ο οποίος ως γνωστόν ήταν και μέλος της Θύρας 9.

Η οργανωμένη κερκίδα της Ομόνοιας με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως διαβάσαμε στο newsbomb.com.cy έστειλε το δικό της μήνυμα για δικαίωση ενώ ζήτησε να λογοδοτήσουν όλοι όσοι ενέργησαν με σκοπό να συγκαλυφθεί η υπόθεση και να γλυτώσει η Έφη Ηροδότου, όπως αναφέρεται στην ανάρτηση.
Δείτε την ανάρτηση:
Κλάψαμε, πονέσαμε, πολεμήσαμε. Πολεμήσαμε σε δικαστήρια, σε δρόμους, σε γήπεδα... Πλέον ήρθε η ώρα!
Η ψυχή του αδελφού μας απαιτεί δικαιοσύνη, το ίδιο και εμείς, τα χιλιάδες αδέλφια του. Όσοι τον ζήσαμε αλλά και όλοι όσοι τον μάθαμε από τις ιστορίες εκείνων που τον έζησαν. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...
Θα δώσουμε την μάχη μέχρι τέλους ώστε να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν, όχι μόνο η δολοφόνος και η οικογένεια της, αλλά και όλοι όσοι είχαν εμπλοκή στην δικαστική και γενικότερα την όλη διαδικασία και ενέργησαν με σκοπό να την βγάλει καθαρή, η υπόθεση να κουκουλωθεί και η δολοφόνος να φυγαδευτεί για χρόνια μέχρι σήμερα. Όλοι αυτοί που δεν σεβάστηκαν την μνήμη του αδερφού μας, την οικογένεια του και τους χιλιάδες φίλους και αδέρφια του, όλοι όσοι επιχείρησαν με δόλιο τρόπο να συγκαλύψουν την δολοφονία, θα γονατίσουν μπροστά μας.
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΜΙΛΙΟ ΜΑΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΚΟΥΣ ΚΟΥΣΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑCopyright © 2015 www.lifenewscy.com
Developed by eezyworks.com

86