LIFESTYLE

Survivor: Η ατάκα του Φάνη για τον Ντάνο «ξεσήκωσε» το κοινό στο Twitter/X και τα σχόλια ήταν επικά

Lifenews

Ο Φάνης νομίζει πως είναι ο Ντάνος και το Twitter/X «ξεσηκώθηκε»

Ο Φάνης έχει πιστέψει πως θα είναι ο νικητής του Survivor, όπως ήταν και ο Ντάνος, όμως όλοι λένε πως ουδεμία σχέση έχουν οι δύο παίκτες.

Και μετά τις τόσες οικειοθελείς αποχωρήσεις στο Survivor φτάσαμε αισίως στη 12αδα του φετινού κύκλου. Βέβαια, από τους παίκτες που έχουν παραμείνει, τους μισούς δεν τους περιμέναμε (βλέπε Χριστόφορο, Παπαχαραλάμπους ή Τουρκογεώργο) μιας και ούτε ιδιαίτερα καλοί αγωνιστικά είναι ούτε όσον αφορά το θέμα του ριάλιτι. Οι αποχωρήσεις ωστόσο, των James, Παππά και Γκέντσογλου ευνόησαν την παραμονή τους.

Από τους παίκτες τώρα που πολλοί περίμεναν πως θα φτάσει τόσο μακριά και σίγουρα θα έχει και μια θέση στον τελικό, σίγουρα είναι ο Φάνης. Μετά την αποχώρηση του James και του Παππά, το κεντρικό ενδιαφέρον των συμβουλίων του νησιού «έπεσε» και πάλι στον Φάνη - δεν υπάρχουν άλλωστε και πολλές εναλλακτικές για «μαναφούκια» - με την κόκκινη ομάδα να σχολιάζει συνεχώς την έπαρσή του κάθε φορά που κερδίζει ο ίδιος ή η ομάδα του, ακόμη και τον πανηγυρισμό του, παρότι παραμένει ο ίδιος από την αρχή του παιχνιδιού.

Ο Φάνης νομίζει πως είναι ο Ντάνος και το Twitter/X «ξεσηκώθηκε»
Κι ενώ ο Φάνης έχει αποκτήσει σταθερούς fans, παρά τα όσα λέει και κάνεις πολλές φορές, η ατάκα του στο επεισόδιο της Δευτέρας 29 Απριλίου μάλλον ήταν το «κερασάκι» στην τούρτα των haters.

Συζητώντας για τα όσα έγιναν στο πρώτο συμβούλιο αυτής της εβδομάδας ο Φάνης ανέφερε πως «Ο μόνος που έχει φάει τόσο πόλεμο ήταν ο Ντάνος».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια ο Φάνης τα κοινά του σημεία με τον Ντάνο είναι πως και εκείνος ήταν πολύ δυνατός παίκτης, είχε πυγμή, ήταν ακέραιος σαν χαρακτήρας, είχε σταθερό λόγο, «δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του» και γενικά είχε μια προσωπικότητα που ξεχώριζε.

Το κοινό που παρακολουθούσε τα λεγόμενα του Φάνη, σαφώς και αντέδρασε, αφού απ' όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής το μόνο που έχει κοινό ο Φάνης με τον Ντάνο είναι πως και οι δύο ήταν πολύ καλοί αγωνιστικά.

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν θυμάται τον Ντάνο να μιλάει συνεχώς για στατιστικά, συγκρίνοντας τον εαυτό του με τους υπόλοιπους παίκτες, ούτε να πανηγυρίζει έντονα κάθε του νίκη, όπως βλέπουμε να κάνει ο Φάνης. Γι' αυτό και 7 χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραμένει ο πιο αγαπητός νικητής του παιχνιδιού.

Η μοναδική σύμμαχος του Φάνη
Ο Φάνης ήδη έχει χάσει και τους λιγοστούς συμμάχους που είχε στο παιχνίδι, αφού η Σταυρούλα φαίνεται να τηρεί μια πιο ουδέτερη στάση στα όσα του προσάπτει η κόκκινη ομάδα, ενώ ο Γκιουλέκας εδώ και αρκετό καιρό έχει απομακρυνθεί από εκείνον, όπως είχε κάνει και ο James και ο Περπατάρης πριν αποχωρήσουν. Μοναδική του σύμμαχος πια είναι η Αναστασία, η οποία «βγαίνει μπροστά» στα σχόλια που λέγονται για εκείνον και τον υποστηρίζει.

Ο 2ος υποψήφιος
Στα της ασυλίας και της ψηφοφορίας τώρα, οι μπλε έχασαν από την κόκκινη ομάδα κι έτσι ήταν αυτοί που έπρεπε να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Αυτός ήταν ο Θοδωρής Τουρκογεώργος. Προτεινόμενος από το πρώτο συμβούλιο ήταν ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και μένουν άλλοι δύο αγώνες για να δούμε αν θα έχουμε και πάλι μεικτή μονομαχία.

READ MORE

LATEST NEWS