LIFESTYLE

Τέλος ο Μικρούτσικος από την Καινούργιου: «Όλη μέρα έκλαιγα στο σπίτι μου»

Lifenews

Παρελθόν αποτελεί πλέον από την Super Κατερίνα

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου, σχολίασε αρχικά την πρόσφατη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου, όπου μίλησε τόσο για εκείνη, όσο και για την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν πίστευα ότι ο Ανδρέας θα μπορούσε να με αποδομήσει και να μιλάει έτσι για εμένα από εδώ κι από εκεί. Του επιτρέπω να με διορθώνει και συνέχεια λέω πόσο μεγάλη τιμή είναι που τον έχουμε μαζί μας. Δεν θα μιλήσω για όσα έχουν γίνει εκτός. Ειλικρινά δεν του έχω απαγορεύσει να πει τη γνώμη ή να προσβάλλει. Σεβόμαστε την πορεία του. Έχω διαπληκτιστεί με τους συνεργάτες μου, επειδή τους έχει προσβάλλει ο Ανδρέας, αλλά λέω και πάλι είναι ο Ανδρέας. Ακόμη κι όταν ένιωθα να πνίγομαι, τον έβαζα πάνω απ’ όλα. Σέβομαι τους μεγαλύτερους και τους ανθρώπους που έχουν εμπειρία. Το να βγαίνει σε κανάλια και να με αποδομεί, πείτε μου αν έχω κάνει κάτι λάθος», σχολίασε με παράπονο η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε σχετικά με την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από την εκπομπή: «Δεν βλέπετε τον Ανδρέα μαζί μας σήμερα, να εξηγήσω μερικά πράγματα. Τις εμφανίσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου τις μείωσε ο Θεμης, μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη εξαιτίας της εμπλοκής του Ανδρέα με το νέο πρότζεκτ (Tv queen). Και σήμερα δεν επέλεξα εγώ να μην είναι εδώ ο Ανδρέας, αλλά η παραγωγή και οι συνεργάτες μου, για να με προστατέψουν και να μην βγαίνει στον αέρα αυτή η τοξικότητα. Πάντα θα τον αγαπάω και θα τον σέβομαι και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό που έγινε».

Το ανακοίνωσε στον Λιάγκα

«Έχω την είδηση ότι δεν πρόκειται να γυρίσει ποτέ πια στην Κατερίνα Καινούργιου. Δε θα γυρίσει ποτέ στην εκπομπή. Είναι σαφές. Για να μην σου απαντάω στα μηνύματα, στο λέω δημόσια, θεωρώ ότι είσαι ο κορυφαίος. Εδώ έκανες φάουλ. Το λέω με αγάπη και σεβασμό» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας:

READ MORE

LATEST NEWS