HOLLYWOOD NEWS

Dune 3: Επισήμως στα σκαριά η ταινία

Lifenews

Το Dune: Part Two αποτελεί τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 2024 μέχρι τώρα

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Dune: Part Two», ο σκηνοθέτης Ντενί Βιλνέβ μπορεί να έχει βρει το επόμενο κινηματογραφικό πρότζεκτ του.

Ο σκηνοθέτης συζητά με την εταιρεία παραγωγής Legendary για τη διασκευή του φιναλίστ για βραβείο Πούλιτζερ «Nuclear War: A Scenario» της Άννι Γιάκομπσεν, όπως επιβεβαίωσε το Variety. Η Legendary επιβεβαίωσε επίσης ότι συνεργάζεται με τον Βιλνέβ για την ανάπτυξη μιας τρίτης ταινίας «Dune».

Η Legendary απέκτησε τα δικαιώματα κινηματογραφικής ταινίας για το μη μυθοπλαστικό βιβλίο της Γιάκομπσεν και ο Βιλνέβ βρίσκεται σε συζητήσεις με το στούντιο για την παραγωγή, τη διασκευή ή και τη σκηνοθεσία. Η σύντροφός του, Τάνια Λαπουάντ, θα συμμετέχει επίσης στο έργο ως παραγωγός.

Όσον αφορά στο «Dune: Part Two», το επιστημονικής φαντασίας έργο εξακολουθεί να συγκεντρώνει χρήματα στο box office, έχοντας ήδη συγκεντρώσει 630 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το σίκουελ, με πρωταγωνιστές τους Τίμοθι Σάλαμε, Ζεντάγια, Όστιν Μπάτλερ, Φλόρενς Πιου και πολλούς άλλους σταρ του Χόλιγουντ, είναι αυτή τη στιγμή η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα για το 2024. Στην ταινία, ο Πολ Ατρείδης του Σάλαμε υποδύεται τον εκλεκτό και μάχεται για να εκδικηθεί αυτούς που κατέστρεψαν την οικογένειά του. Η πρώτη ταινία «Dune» του Βιλνέβ, που κυκλοφόρησε το 2021, είχε εισπράξει 402 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Εντωμεταξύ, το βιβλίο της Γιάκομπσεν, που κυκλοφόρησε στις 26 Μαρτίου και θα διασκευάσει ο Βιλνέβ «διερευνά ένα σενάριο που τρέχει με το χρόνο για το τι θα συνέβαινε σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, βασισμένο σε δεκάδες αποκλειστικές νέες συνεντεύξεις με στρατιωτικούς και πολιτικούς εμπειρογνώμονες που κατασκεύασαν τα όπλα και ήταν μυημένοι στα σχέδια αντίδρασης και ήταν υπεύθυνοι για τις αποφάσεις αυτές, αν χρειαζόταν να ληφθούν».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS