ΖΏΔΙΑ

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 5 – 11 Ιουνίου

Lifenews

Ποια ζώδια ευνοούνται;

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα φέρνει μία εβδομάδα γεμάτη ίντριγκες και πάθος, με τα ζώδια της γης και του νερού να ευνοούνται περισσότερο. 

Διάβασε αναλυτικά τις προβλέψεις από τον oroskopo.gr

ΚΡΙΟΣ
Το ευχάριστο νέο για σένα φίλε Κριέ είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα που θα φέρει ερωτικές γνωριμίες, φλερτ, διασκέδαση και όμορφες στιγμές. Το δύσκολο είναι ότι πρώτα θα πρέπει να περάσεις τον σκόπελο που λέγεται Πλούτωνας. Άτομα του φιλικού περιβάλλοντος ζηλεύουν την τύχη και την εύνοια που έχεις και σε υπονομεύουν. Ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να απομακρυνθείς από την τοξική παρέα. Μετά από την αντιμετώπιση της πρόσκαιρης δυσκολίας επανέρχεσαι στα ωραία πράγματα που σε περιμένουν με το εξάγωνο του Ερμή-Ποσειδώνα. Λίγο πριν το τέλος της εβδομάδας η ερωτική έξαψη και το πάθος μετατρέπονται σε ρομαντισμό. Πλημμυρίζεις από συναισθήματα που σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα. Δεν ντρέπεσαι ούτε φοβάσαι να τα εξωτερικεύσεις. Την Κυριακή η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, είναι το επόμενο καλό νέο για σένα. Οι επικοινωνίες, οι μετακινήσεις, η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα αυξάνονται. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε μου Ταύρε, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, φέρνει σημαντικές εξελίξεις στα πολύ προσωπικά σου θέματα. Οι οικειότητα που νιώθεις με τα άτομα που σε περιβάλουν, θα περάσει σε άλλο στάδιο και ο Πλούτωνας απέναντι από την Αφροδίτη, θα φέρει μπόρα στις σχέσεις. Αναπτύσσονται ακραίες συμπεριφορές και παίζονται παιχνίδια εξουσίας, που σε τοποθετούν σε άβολη θέση. Πριν τελειώσει η εβδομάδα δραστηριοποιείσαι και αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες για τη σύσφιξη των σχέσεων. Αναδύεται το ρομαντικό στοιχείο μεταξύ φίλων με το εξάγωνο του Ερμή-Ποσειδώνα. Προτάσεις για εξόδους και κοινωνικοποίηση σε χαροποιούν. Προβολή και γνωριμίες μέσω κοινωνικών δικτύων. Την Κυριακή η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, θα φέρει την ασφάλεια, την σταθερότητα και την σιγουριά. Κατοχυρώνεις τα συναισθήματα και πείθεσαι για την φερεγγυότητα τους. Πετυχαίνεις με ευέλικτες κινήσεις να νιώσεις την απόλαυση και τον αισθησιασμό ενός έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα καλά νέα φίλε Δίδυμε, είναι ότι η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα στην αρχή της εβδομάδος. Είσαι επικοινωνιακός, εξωστρεφής και πολυάσχολος. Η ανεβασμένη διάθεση σε ωθεί σε φλερτ, γνωριμίες και εξόδους. Ο Πλούτωνας ανακόπτει την φόρα που έχεις πάρει όταν βρίσκεται απέναντι από την Αφροδίτη. Οι γνωριμίες φέρνουν μοιραία πάθη. Οι σχέσεις περνούν από κρίση. Οι μετακινήσεις χρειάζονται προσοχή. Την Παρασκευή, το εξάγωνο του Ερμή-Ποσειδώνα, φέρνει μυστήριο και ρομαντική ατμόσφαιρα. Τα συναισθήματα γίνονται γλυκά και τρυφερά. Οι εκδηλώσεις αγάπης ομορφαίνουν το κλίμα. Οι ανομολόγητοι πόθοι βγαίνουν στην επιφάνεια.Την Κυριακή ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο σου και επανέρχονται οι ιδιότητες που σε χαρακτηρίζουν. Μπαίνεις σε μια περίοδο εξωστρέφειας και βαδίζεις σε δρόμους που σε κοινωνικοποιούν. Παίρνεις πρωτοβουλίες και πλησιάζεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με τόλμη. Η ευγλωττία και η εκφραστικότητα που διαθέτεις μπορεί να πολιορκήσει το πιο απόρθητο κάστρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, στην αρχή της εβδομάδος για σένα φίλε Καρκίνε, φέρνει την πολυπόθητη ασφάλεια που προσδίδει η οικειότητα στις ερωτικές σχέσεις. Παράλληλα νιώθεις ότι υπάρχουν κάποιες δικλείδες ασφαλείας που δεν πρέπει να υπερβείς. Αυτό το φέρνει ο Πλούτωνας που κοιτάζει από απέναντι την Αφροδίτη με όψη αντίθεσης. Εκεί σου θυμίζει ότι πρέπει να είσαι επιφυλακτικός στις γνωριμίες αλλά και γενικότερα στις σχέσεις. Διόλου απίθανο να βγουν κάποιοι φόβοι, αλλά και απωθημένα για το αντικείμενο του πόθου σου. Την Παρασκευή το θετικό εξάγωνο του Ερμή-Ποσειδώνα, σου φτιάχνει την διάθεση και ονειρεύεσαι ταξίδια και εκδρομές με όμορφη παρέα. Η επαφή με την φύση σε βοηθά να χαλαρώσεις και να ανέβει η ερωτική διάθεση. Την Κυριακή ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και κλείνεσαι στον εαυτό σου το επόμενο διάστημα, ή μέσα στο σπίτι, κεκλεισμένων των θυρών, με ερωτική συντροφιά.

ΛΕΩΝ
Εσύ φίλε μου Λέοντα καλωσορίζεις την Αφροδίτη στο ζώδιο σου στην αρχή της εβδομάδος. Θα είσαι ο απόλυτα ευνοημένος στα αισθηματικά, αφού η Αφροδίτη ήρθε για να μείνει. Τέσσερις μήνες θα την φιλοξενείς γι’ αυτό κοίτα να την συνηθίσεις. Άλλωστε δεν θα δυσκολευτείς! Η αντίθεση που θα κάνει με τον Πλούτωνα στην αρχή της εβδομάδος θα σε φέρει σε κάποια αμηχανία, γιατί οι σχέσεις γίνονται προκλητικές και σε ανησυχούν. Ίσως αντιμετωπίσεις χειριστική συμπεριφορά από ένα αγαπημένο άτομο. Την Παρασκευή ανεβαίνει το πάθος και η ερωτική έξαψη για το άτομο που ενδιαφέρεσαι. Υπάρχει έλξη, πόθος αλλά και ρομαντική διάθεση! Εξωτερικεύεις με ευκολία τα κρυφά συναισθήματα που νιώθεις και βρίσκεις ανταπόκριση. Την Κυριακή ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και παίρνεις τα πάνω σου, όταν βλέπεις το πράσινο φως, από το άλλο φύλλο, που σε προσκαλεί να πλησιάσεις αλλά και σε προκαλεί να ενδώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην αρχή της εβδομάδος φίλε Παρθένε, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και φέρνει σημαντικές εξελίξεις στην πορεία των ερωτικών σου. Σε απασχολούν σχέσεις από το παρελθόν που κρατάς κρυμμένες στην ψυχή σου. Από την άλλη υπάρχει ένα ερωτικό παρασκήνιο με μυστικούς έρωτες και συναισθήματα που δεν εξωτερικεύεις. Προσοχή σε παράνομες σχέσεις γιατί ο Πλούτωνας καραδοκεί απέναντι από την Αφροδίτη και φέρνει προβλήματα. Ευτυχώς που το εξάγωνο του Ερμή-Ποσειδώνα την Παρασκευή, εξομαλύνει την κατάσταση. Σε επηρεάζει θετικά αφού ανακαλύπτεις το ρομαντικό στοιχείο και παραμερίζεις την ζήλια και την κυκλοθυμία. Μια μικρή διαδρομή, ή ένα ταξιδάκι θα σε ανανεώσει και θα φέρει γνωριμίες και ευχάριστες ειδήσεις. Την Κυριακή ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και θέλεις να διατυμπανίσεις στον κόσμο τον έρωτα σου.

ΖΥΓΟΣ
Για σένα φίλε Ζυγέ, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, σε ευνοεί πάρα πολύ και προάγει τα αισθηματικά σου. Σε ενδιαφέρει το άτομο που έχεις κοινούς στόχους, φιλοδοξίες και μαζί του κάνεις τα ίδια όνειρα για το μέλλον. Ο Πλούτωνας από την άλλη έχει κάποιες αντιρρήσεις και η αντίθεση με την Αφροδίτη δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις. Φέρνει εμπόδια και φρενάρει τις γνωριμίες. Παράλληλα προάγει την χειριστική συμπεριφορά και την ίντριγκα. Την Παρασκευή το εξάγωνο του Ερμή-Ποσειδώνα, προσπαθεί να εξομαλύνει το κλίμα αλλά επιμένει να σε διακατέχει η ζήλια. Μπορείς να μετουσιώσεις αυτά τα συναισθήματα σε θετικά και να προσπαθήσεις να βγάλεις το ρομαντικό στοιχείο που κρύβεις μέσα σου. Ξεκόλλα από παρελθοντικές καταστάσεις! Την Κυριακή η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, σε βγάζει από το τέλμα και ανεβαίνεις ψυχολογικά. Σχεδιάζεις ταξίδια, εκδρομές, διασκεδάσεις και περιπετειώδης αναζητήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε μου Σκορπιέ, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα, σε ωθεί να αποκαλύψεις τα συναισθήματα και να μην τα κρατήσεις για τον εαυτό σου. Ως εδώ καλά αλλά ήδη ο Πλούτωνας που έχει πάρει θέση απέναντι της, εφιστά την προσοχή ώστε να μην διαδόσεις τον έρωτα σου και εκτεθείς στο κοινωνικό σύνολο. Οι επιθυμίες σου καταστέλλονται! Την Παρασκευή το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αλλάζει το σκηνικό και φέρνει απίστευτες θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά. Ανεβαίνει η ερωτική διάθεση και το ρομαντικό στοιχείο στις σχέσεις και στις γνωριμίες υπερτερεί. Επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στον έρωτα που ποθείς. Έχεις την τύχη με το μέρος σου και ευνοείσαι ιδιαίτερα. Άρπαξε τις ευκαιρίες για να περάσεις όμορφες στιγμές. Την Κυριακή ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και σε προβληματίζει μια παλιά σχέση που δεν έχεις ξεπεράσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για σένα φίλε Τοξότη, η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, που φέρνει εξελίξεις στην πορεία των αισθηματικών σου. Ευνοείσαι για νέες γνωριμίες, ή για την αναθέρμανση των ερωτικών σχέσεων. Ο Πλούτωνας όμως θα βρεθεί ακριβώς απέναντι από την Αφροδίτη και προκαλεί προβλήματα τα οποία είναι ευτυχώς παροδικά. Ο σκοπός του είναι να δυσκολέψει τις επικοινωνίες και τις συναντήσεις που επιθυμείς. Την Παρασκευή, το εξάγωνό του Ερμή-Ποσειδώνα, διευκολύνει την κατάσταση και αντιλαμβάνεσαι πως ακόμα και μέσα στο σπίτι περνάς όμορφα αρκεί να έχεις την κατάλληλη παρέα. Δέχεσαι προσκλήσεις σε οικογενειακά τραπέζια που φέρνουν καινούργιες γνωριμίες, ή σε ρομαντικά δείπνα με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Την Κυριακή ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Διδύμων και επικεντρώνεις όλη την προσοχή σου στις ερωτικές σχέσεις. Καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εσύ φίλε μου Αιγόκερε στην αρχή της εβδομάδος έχεις να αντιμετωπίσεις την Αφροδίτη που από το ζώδιο του Λέοντα, σου δημιουργεί ερωτική και συναισθηματική ανασφάλεια. Προκαλούνται τριγμοί στις σχέσεις, είτε καινούργιες, είτε παλιές. Διώξε την ζήλια από την ψυχή σου και μη μπαίνεις στην διαδικασία να παρακολουθήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Την Παρασκευή το εξάγωνο του Ερμή-Ποσειδώνα, σε βοηθά να ξεφύγεις από τις εμμονές και τις περίεργες ιδέες που σου μπαίνουν στο μυαλό. Επικοινωνείς καλύτερα με το άτομο που θέλεις ή μπαίνεις στην διαδικασία να κάνεις νέες γνωριμίες. Ταξίδια, μετακινήσεις και εκδρομές φέρνουν στο δρόμο σου, ενδιαφέροντες ανθρώπους. Την Κυριακή ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων που σε θέτει σε εγρήγορση και φέρνει ερωτικά σκιρτήματα στο χώρο της εργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλε μου Υδροχόε, η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα. Είναι πολύ ευνοϊκή για σένα αφού γίνεται στο απέναντι ζώδιο και φέρνει πολλές ερωτικές προτάσεις. Οι ενδιαφερόμενοι σε καλοβλέπουν και σε πλησιάζουν. Διανύεις μια ωραία περίοδο στις σχέσεις. Αυτό που θα χαλάσει πρόσκαιρα το ευχάριστο κλίμα είναι ο Πλούτωνας και η αντίθεση του με την Αφροδίτη. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ζήλιες και ίντριγκες από το άλλο φύλλο που δεν θα σου αρέσουν καθόλου. Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και προκαλείς την άσχημη συμπεριφορά τους, αφού η ζήλια τυφλώνει. Την Παρασκευή το εξάγωνο του Ερμή-Ποσειδώνα, είναι το αντίδοτο της ζήλιας που αναδύει ξανά τα θετικά συναισθήματα και τον ρομαντισμό. Νιώθεις επαρκής και ασφαλής με σταθερά συναισθήματα αγάπης. Την Κυριακή ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων που αυξάνει την ερωτική διάθεση και φέρνει διασκέδαση, χαρά, αισιοδοξία και γνωριμίες.

ΙΧΘΥΣ
Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα που για σένα θα φέρει την ανάγκη να ασχοληθείς με την προσωπική φροντίδα του εαυτού σου. Δεν έχεις και πολύ χρόνο να βγεις και να κάνεις γνωριμίες. Είσαι ευχαριστημένος με ότι υπάρχει στη ζωή σου. Ο Πλούτωνας στην αντίθεση του με την Αφροδίτη δημιουργεί άγχος το οποίο βγάζεις πάνω στο άτομο που δεν ευθύνεται. Εμπόδια στα ερωτικά! Την Παρασκευή το εξάγωνό του Ερμή-Ποσειδώνα, αλλάζει το σκηνικό φέρνοντας αισιοδοξία, επικοινωνίες, μετακινήσεις με αγαπημένο άτομο. Προάγεται η συντροφικότητα και η ρομαντική διάθεση. Φέρνεις κοντά το αντικείμενο του πόθου σου. Την Κυριακή ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και αποκτάς οικειότητα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Με την συζήτηση ανακαλύπτεις πως υπάρχουν θέματα που σας ενώνουν.

READ MORE

LATEST NEWS