PEOPLE

Απίστευτο: Πασίγνωστος ηθοποιός βραζιλιάνικων σειρών βρέθηκε νεκρός μέσα σε μπαούλο

Lifenews

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Ένα απίστευτο περιστατικό μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη Βραζιλία, με τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία γνωστού ηθοποιού, ο οποίος βρέθηκε μέσα σε μπαούλο στην πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο λόγος για τον γνωστό ηθοποιό Jefferson Machado που πρωταγωνίστησε σε πολλές σαπουνόπερες της χώρας. Ο ίδιος αγνοείτο από τις αρχές Ιανουαρίου του 2023 και εν τέλει, βρέθηκε δολοφονημένος, δεμένος μέσα σε ξύλινο μπαούλο, το οποίο ήταν θαμμένο κάτω από τσιμεντένιο κτίριο.

Η ανάσυρση του μπαούλου έγινε την περασμένη Δευτέρα και χρειάστηκαν συνολικά εννιά άτομα, με τη σορό του να ταυτοποιήθηκε την Τετάρτη, 24 Μαίου.

Το ακίνητο, όπου βρέθηκε θαμμένο το μπαούλο, ανήκει σε μία γυναίκα η οποία κατέθεσε στην αστυνομία ότι το είχε νοικιάσει σε έναν άντρα, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί ως ύποπτος, αλλά δεν έχει κατονομαστεί για την ώρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αρχές πιστεύουν πως ο ηθοποιός γνώριζε τον ενοικιαστή του ακινήτου όπου βρέθηκε η σορός του, καθώς πριν από ένα μήνα, τον είδαν να μπαίνει σε αυτό.

Ο Jefferson Machado εξαφανίστηκε στις 29 Ιανουαρίου και, στις 9 Φεβρουαρίου, κηρύχθηκε επίσημα αγνοούμενος.

Η 73χρονη μητέρα του, ανέφερε στο βραζιλιάνικο Notícias do Dia ότι μίλησε για τελευταία φορά μαζί του στις 29 Ιανουαρίου, προσθέτοντας ότι είχε ταξιδέψει στο Σάο Πάολο για συνέντευξη για δουλειά και έμενε στο σπίτι ενός φίλου. Ανησύχησε όταν σταμάτησε να λαμβάνει κλήσεις από αυτόν και λάμβανε μόνο μηνύματα κειμένου που ήταν ανορθόγραφα.

Η οικογένεια ανησυχούσε όλο και περισσότερο όταν ο κωδικός πρόσβασης του cloud άλλαξε και η τοποθεσία του απενεργοποιήθηκε τον Φεβρουάριο.

READ MORE

LATEST NEWS