LIFESTYLE

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Ο Πρίαμος κορόιδευε τον έρωτα μου με την Ιλάειρα… Είναι ξεφτίλας»

Lifenews

Έσφαξε με το γάντι τον παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, που μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Κύπριος τραγουδιστής και παραγωγός αναφέρθηκε στις παραστάσεις που κάνει και την επιτυχία που γνωρίζει «Το κλουβί με τις τρελές», το τέλος της συνεργασίας του με τον Κώστα Χαρδαβέλλα, ενώ αναφέρθηκε και στο Survivor.

Συγκεκριμένα μίλησε για την Ελευθερία Ελευθερίου αποκαλύπτοντας πως όταν τη γνώρισε ήταν ένα αγνό, καθαρό παιδί, έξω από κουτσομπολιά και καλλιτεχνικές ανησυχίες, ενώ πλέον βλέπει κάτι που δεν αναγνωρίζει.

Όσο αφορά τον Μάριο Πρίαμο, ο Κύπριος τραγουδιστής απασφάλισε και έσφαξε με το γάντι τον παίκτη του Survivor λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτός ο άνθρωπος βγήκε δημόσια στο Facebook και κορόιδευε τον έρωτα μου με την Ιλάειρα… Έλεγα δεν τους αντέχω άλλο, σαχλαμάρες, δήθεν… Μπήκε μέσα στο παιχνίδι και έκανε τα χειρότερα, ξευτίλισε οποιαδήποτε έννοια πίστης ενός άντρα σε μια γυναίκα. Αυτοί οι άθλιοι τύπου που βγαίνουν, κρίνουν και κατακρίνουν, νομίζουν πως τα ξέρουν όλα, είναι ξεφτίλες».

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS