LIFESTYLE

Χρήστος Μάστορας - Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο με το καυτό φιλί τους στην πίστα - «Με κάνει να νιώθω πολύ άβολα. Αυτό»

LifenewsTeam

Δες το απόσπασμα

Μεγάλο χαμό κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και βλέπουμε τη Δέσποινα Βανδή και τον Χρήστο Μάστορα να βρίσκονται στη σκηνή του «Έναστρον» και να είναι ιδιαίτερα θερμοί μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα από όποια οπτική γωνία και να το δούμε φαίνεται πως οι δυο τους φιλιούνται σαν ερωτευμένο ζευγάρι και με τη Δέσποινα μετά το τέλος του πολυσυζητημένου φιλιού να φεύγει αμήχανη από τον τραγουδιστή. 

Ο Χρήστος Μάστορας έχει άλλη άποψη και εμφανώς ενοχλημένος έγραψε τα εξής: «Καταλαβαίνω ότι θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας, τα νούμερά σας, τα clicks σας με ωραίους πιασάρικους τίτλους. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και ούτε κατηγορώ κανέναν, όμως το σημερινό «θέμα» με κάνει να νιώθω πολύ άβολα. Αυτό που θα ήθελα να γίνει κατανοητό από τον κόσμο είναι ότι κι εμείς κάνουμε μια δουλειά, δίνουμε μια ωραία παράσταση και φτιάχνουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα για να «ντύσουμε» τα βράδια όσων έρχονται στο Έναστρον και να περάσουμε όλοι υπέροχα. Δεν υπάρχει φιλί λοιπόν, ούτε καπνός υπάρχει ούτε και φωτιά. Υπάρχουν όμως αγάπη, εκτίμηση, σεβασμός και πολύς χαβαλές on stage».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS