LIFESTYLE

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Αυτό είναι το νέο του επαγγελματικό βήμα εκτός υποκριτικής

Lifenews

Μάθε που μπορείς να τον συναντήσεις

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Μιχάλη Λεβεντογιάννη έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους θαυμαστές του.

Ο γοητευτικός ηθοποιός από τους «Παγιδευμένους» άνοιξε το δικό του μπαρ, μαζί με τον γνωστό δημοσιογράφο και φίλο του, Κωνσταντίνο Δανό.

Οι δυο τους αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για έναν σκοπό και κάπως έτσι γεννήθηκε ένα από τα πιο φρέσκα μπαρ της Αθήνας, το Bariéro.

Λίγες ημέρες πριν, το «Bariéro» άνοιξε τις πόρτες του απέναντι από το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στον Νέο Κόσμο στην Αθήνα.

Το μοντέρνο μπαρ βρήκε στέγη σε μία πολυκατοικία των 70s, με ιδιαίτερο μωσαϊκό, ατμοσφαιρικούς φωτισμούς, έργα τέχνης και πολλά κεριά. Το "Bariéro" συστήνεται ως all day aperitivo bar και προσεγγίζει τα πράγματα υπό έναν tailor made ιταλικό μινιμαλισμό.

Επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, ιταλικά τυριά, delicatessen προϊόντα που συνοδεύουν άψογα τα εμπνευσμένα spritzes του μενού, συνυπάρχουν μαζί ψαγμένες ethnic μουσικές υπό την ίδια στέγη, φιλοδοξώντας να προσφέρει στον επισκέπτη στιγμές ανάλογες των όσων υπόσχονται τα δύο συνθετικά του ονόματός του.

READ MORE

LATEST NEWS