LIFESTYLE

Survivor All Star: Ο Σπύρος Μαρτίκας ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς (Βίντεο)

Lifenews

Τι συνέβη;

Την οικειοθελή του αποχώρηση ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος αποχώρησε ξαφνικά από το Survivor All Star, εξαιτίας της Ελευθερίας Ελευθερίου και όλα όσα του αποκάλυψε για την αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το απόγευμα της Τετάρτης, 15 Μαρτίου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρηση της, προχωρώντας σε απίστευτες αποκαλύψεις.

Η ίδια μίλησε για όλους και για όλα, βάζοντας τέλος σε πολλά ερωτηματικά που είχαμε για το Survivor All Star, ενώ όσο αφορά τον Σπύρο Μαρτίκα, άστραψε και βρόντηξε!

Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε πως ο παίκτης της κόκκινης ομάδας, το βράδυ που ανακοίνωσε την αποχώρηση του ο Στάθης Σχίζας, θέλησε να τον ακολουθήσει.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Όταν ο Στάθης είπε ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς, γιατί το κλίμα δεν του ταίριαζε ηθικά, μαζί με όσα είπε, σηκώθηκε και κάποιος άλλος και είπε: “Θα πάρω την επιλογή του Στάθη και θέλω κι εγώ να αποχωρήσω”. Αυτός ήταν ο Μαρτίκας…

Έγινε κάτι, επί 2 ολόκληρες ώρες για να επιστρέψει ο Στάθης στο συμβούλιο να τον ρωτήσει ο Γιώργος Λιανός αν είναι σίγουρος, και εκείνος είπε “Ναι”. Ο Μαρτίκας έκατσε εκεί».

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS