LIFESTYLE

Γιάνης Βαρουφάκης: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον άγριο ξυλοδαρμό «Η εικόνα σας είναι σοκαριστική» (Βίντεο)

LifenewsTeam

Δες το βίντεο

Μία εβδομάδα μετά τη σοκαριστική επίθεση και ξυλοδαρμό από κουκουλοφόρους έξω από γνωστό εστιατόριο στα Εξάρχεια που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα».  Ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Παπαδάκης μόλις τον είδε του είπε: «Η εικόνα σας είναι σοκαριστική» με εκείνον να του απαντά: «Είμαι καλά. Έπρεπε να με δεις Γιώργο πριν από 24 ώρες. Οι άνθρωποι στον Ευαγγελισμό, που πρέπει να ευχαριστήσω, έκαναν θαύματα. Νιώθω ότι έχω ξανανιώσει λόγω αυτών των ανθρώπων. Η μύτη είναι σπασμένη σε έξι σημεία. Έχω κάταγμα και στα ζυγωματικά».

Περιέγραψε μάλιστα πως έζησε τη επίθεση από τους κουκουλοφόρους. «Ήταν 7 άτομα αυτοί που μπήκαν μέσα στο εστιατόριο. Εγώ βγήκα μόνος μου έξω, ένας συγκεκριμένος, με έσπρωχνε και με χτυπούσε κι εγώ του είπα “προσπαθώ να σε τιμήσω, να ακούσω αυτά που θες και εσύ με χτυπάς;”. Τότε δέχτηκα τις γροθιές και όταν έπεσα στο πάτωμα τις κλωτσιές. Αλλά ήταν χειρουργικές. Ήταν μόνο στη μύτη… Το πρόσωπο του δράστη είναι χαραγμένο στη μνήμη μου».

Ιδιαίτερος λόγος έγινε γιατί από επιλογή του δεν έχει συνοδεία αστυνομικών: «Τώρα θα αλλάξουν τα πράγματα λόγω της απαίτησης της Δανάης, τη συζύγου μου. Νιώθω φυλακισμένος όταν πηγαίνω με αστυνομικούς».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS