LIFESTYLE

Άντρη Καραντώνη: Οι τρυφερές ευχές στη μητέρα της με αφορμή τα γενέθλια της (Βίντεο)

Lifenews

«Ένας ήρωας στις ζωές μας»

Σε μια τρυφερή ανάρτηση προχώρησε σήμερα Δευτέρα, 13 Μαρτίου η Άντρη Καραντώνη, αφιερωμένη στην αγαπημένη της μητέρα που έχει τα γενέθλια της.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσε ένα βίντεο με όμορφα στιγμιότυπα της οικογένειας της, συνοδεύοντας το με ένα συγκινητικό κείμενο για τη μητέρα της, κ. Αργυρούλα.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Μανούλα μου αγαπημένη

Σήμερα κλείνεις τα 56 χρόνια! Πρώτιστος να σου ευχηθώ Χρόνια Πολλά και υγεία στη ζωή σου να σε χαιρόμαστε και να μας χαίρεσαι!

Αν με ρωτούσαν ποια γυναίκα θαυμάζω στη ζωή μου θα απαντούσα φυσικά τη μάνα μου! Για τον κάθε ένα ξεχωριστά η μάνα αποτελεί πρότυπο αλλά εσύ είσαι ξεχωριστή, είσαι μια μάνα που καθημερινά παλεύεις να μεγαλώσεις τον αδερφό μας τον γιο σου το παιδί σου που έχει τόσες πολλές απαιτήσεις για να μπορεί να έχει μια φυσιολογική ζωή! Και δεν του στερείς τίποτα αλλά αντιθέτως όσες δυσκολίες και να έχεις καθημερινά βρίσκεις την δύναμη να είσαι στήριγμα για όλους μας! Ένας ήρωας στις ζωές μας!

Δεν θα κρύψω ότι υπάρχουν μέρες που είναι δυσκολότερες! Εσύ μόνο ξέρεις πόση ψυχική και σωματική δύναμη χρειάζεται καθημερινά για να μπορείς να τα ισορροπήσεις όλα! Άξια δασκάλα μεγάλωσες και δίδαξες παιδιά μαζί και εμένα τα πρώτα τους γράμματα και μέχρι σήμερα σου λένε ευχαριστώ!

Θα πω και εγώ ευχαριστώ τα χρόνια στη πρώτη και Δευτέρα τάξη του Δημοτικού που ήσουν η δίκη μου δασκάλα δεν θα πω ότι ήταν εύκολα μιας και στο διπλανό θρανίο ήταν ο αδερφός μου και εσύ έπρεπε να διαχειριστείς όλους τους μαθητές αλλά και τον αυτιστικό σου γιο! Ξέρεις κάτι όμως τα κατάφερες! Πάντα τα καταφέρνεις ! Γιατί είσαι ξεχωριστή!

Να μας ζήσεις μανούλα μου! Να μας ζήσεις γιαγιούλα ( Αργυρω+Στύλια )».

Δες το βίντεο:

 

READ MORE

LATEST NEWS