LIFESTYLE

«The Voice of Greece»: Δύο Κύπριοι στον μεγάλο τελικό απόψε – Διεκδικούν τη νίκη (Βίντεο)

Lifenews

Δες ποιοι είναι

Τον μεγάλο ημιτελικό του «The Voice» παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής, 10 Μαρτίου, με παρουσιάστρια τη λαμπερή Φαίη Σκορδά.

14 διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την θετική ψήφο του κοινού και να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του μουσικού talent show.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης κάθισαν στις θέσεις τους και περίμεναν με αγωνία τα αποτελέσματα και ποιοι τραγουδιστές από τις ομάδες τους θα περνούσαν στον τελικό, που θα παρακολουθήσουμε σήμερα Σάββατο, 11 Μαρτίου στις 9 το βράδυ.

 

Δες την έναρξη:

Μετά την εμφάνιση και των 14 διαγωνιζομένων, η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε ποιοι κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό.

Από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού θα τραγουδήσουν για μια τελευταία φορά στον μεγάλο τελικό η Dodona και ο Μωυσής Παπαμωυσέως.

Τον Πάνο Μουζουράκη θα εκπροσωπήσουν, στον τελικό η Μαρία Σακελλάρη και η Εβίτα Θεοδωροπούλου.

Τέλος, η Σίσσυ Πολυδώρου και η Celina Michael θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό του «The Voice» από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου όπως και ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Ανάμεσα στους 7 διαγωνιζόμενους ξεχωρίζουν οι δύο Κύπριοι που από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασαν με τις φωνές τους, με τον κόσμο να τους κράτησε μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Ο 25χρονος Μωυσής Παπαμωυσέως από τη Λάρνακα και ο 23χρονος Λάμπρος Τσιαπούτας επίσης από τη Λάρνακα, θα βάλουν τα δυνατά τους στον αποψινό τελικό, διεκδικώντας τον τίτλο του «The Voice Of Greece».

Δες την εμφάνιση του Μωυσή:

Δες την εμφάνιση του Λάμπρου: 

Δες την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων: 

Καλή τους επιτυχία!

READ MORE

LATEST NEWS