LIFESTYLE

Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το δικαστήριο – Πήγε σε θεατρική παράσταση

Lifenews

Μάθε όλο το ρεπορτάζ

Ένας μήνας πέρασε περίπου από την ημέρα που είδαμε τελευταία φορά δημόσια τον Πέτρο Φιλιππίδη, όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο με τις κατηγορίες για 2 απόπειρες βιασμού και ένα βιασμό.

Ο ίδιος μετά την απόφαση του δικαστηρίου μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και πλέον έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα του δίπλα στη σύζυγο και τον γιο τους.

Μέσα από το Twitter έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το δικαστήριο, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου.

Συγκεκριμένα, ηθοποιός επισκέφτηκε την παράσταση «Berlin Alexanderplatz», στην οποία συμμετέχει ο γιος του, Δημήτρης Φιλιππίδης, στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων, από την οποία ωστόσο αποχώρησε πριν αυτή ξεκινήσει!

Στο tweet αναφέρει: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων για να δει το Berlin Alexanderplatz, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού όπου παίζει κι ο γιός του. Τι κατάντια για τον θίασο που δεν αρνήθηκε να παίξει».

Ο εν λόγω χρήστης λίγο μετά με άλλη ανάρτηση αποκάλυψε πως ο ηθοποιός αποχώρησε πριν ξεκινήσει η παράσταση, γράφοντας: «Τελικά την κοπάνησε πριν την παράσταση».

Δες τις αναρτήσεις: 

READ MORE

LATEST NEWS