LIFESTYLE

Νίκος Μουρατίδης για Βανδή: «Δεν μου αρέσει ο τρόπος που τραγουδάει. Μια ζωή φώναζε και τσίριζε»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξη του

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Μουρατίδης, προχωρώντας σε αποκαλύψεις.

Αρχικά ο γνωστός μουσικός παραγωγός μίλησε για τον έρωτα και την συντροφικότητα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω κάνει καμία τρελά για κανένα έρωτα. Η χειρότερη μου λέξη είναι η καψούρα… σιχαίνομαι. Η συντροφικότητα παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είμαι σε σχέση, αλλά να μην σας ενδιαφέρει!».

Ο ίδιος δε δίστασε να μιλήσει για Έλληνες τραγουδιστές, κάνοντας την κριτική του. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Τη Δέσποινα Βανδή από 4ο όνομα την έκανα πρωταγωνίστρια δίπλα στον Γιώργο Μαζωνάκη. Δεν μου μιλάει η Βανδή, που την έκανα σταρ. Δεν είμαι φαν της Βανδή, δεν μου αρέσει ο τρόπος που τραγουδάει. Μια ζωή φώναζε και τσίριζε. Δεν με αφορά τι κάνει η Δέσποινα Βανδή στην προσωπική της ζωή. Ποια καριέρα έχει κάνει η Βανδή; Πόσα χρόνια έχει να κάνει επιτυχία; Έκανε συναυλίες που δεν πατούσε ψυχή, φέτος που δουλεύει, να κάνει και τον σταυρό της».

Για τον Σάκη Ρουβά ανέφερε: «Ο Σάκης Ρουβάς έκανε το μεγάλο λάθος που δεν μεγάλωσε με το κοινό του. Δεν μπορεί να βγαίνει ένας κύριος 50-51 χρόνων και να τραγουδάει «θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά. Πόσα χρόνια έχει να κάνει επιτυχία ο Ρουβάς;».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS