LIFESTYLE

Χριστίνα Κεφαλά: Αποχώρησε από το Survivor All Star και ρίχνει τα «καρφιά» της στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Lifenews

«Με ψήφισε ο Σάκης Κατσούλης για να μην έχει την γκρίνια της Μαριαλένας»

Εκτός Survivor All Star βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής, 5 Μαρτίου η Χριστίνα Κεφαλά, μόλις δύο βδομάδες μετά την είσοδο της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρηση της μίλησε στο «Πρωινό Μας» και την Κατερίνα Νινιού, προχωρώντας σε αποκαλύψεις.

Η Χριστίνα Κεφαλά τόνισε ότι χάρηκε που αποχώρησε τόσο νωρίς και πως πιστεύει πως ο λόγος που ψηφίστηκε από τον Σάκη Κατσούλη… ήταν για να μην γκρινιάζει η σύντροφός του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Χάρηκα που αποχώρησα τόσο νωρίς, γιατί τα πράγματα έχουν ξεφύγει μέσα στο παιχνίδι. Τα παιδιά έχουν χάσει τον εαυτό τους, έχουν θολώσει, βλέπουν μόνο τα χρήματα. Μέχρι να μπούμε στο Συμβούλιο δεν περίμενα ότι θα φύγω, αλλά μετά είπα μέσα μου ότι θα φύγω. Η πρώτη σκέψη όταν βγήκα υποψήφια ήταν ότι με ψήφισε ο Σάκης Κατσούλης για να μην έχει την γκρίνια της Μαριαλένας.

Η Μαριαλένα με κοιτούσε παράξενα και έπαιρνα κακή ενέργεια από την πλευρά της. Έλεγα ότι όλο αυτό είναι άδικο και παράλογο, να σκαλίζεις δυο χρόνια μετά. Ήμουν απόμακρη από τον Σάκη για να μη δίνω δικαιώματα και έχουμε μπλεξίματα. Κυρία ήμουν και κυρία είμαι, τα έχουμε ξεκαθαρίσει αυτά. Εγώ είχα τελειώσει αυτό που είχα με τον Σάκη…

Όταν μπήκε η Ελευθερία στο παιχνίδι είπε στον Στάθη πως είναι όλα καλά με την Αλεξάνδρα, σε σκέφτεται και της λείπεις. Είναι όλα καλά και σε περιμένει. Επειδή έγινε όλο αυτό με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Στάθη, η Ελευθερία θεώρησε πως την εξέθεσαν. Πήγε και του είπε πως σου είπα ψέματα και δεν έγινε έτσι. Εκεί έγινε όλο αυτό. Ο Στάθης έπεσε ψυχολογικά και δεν ήθελε να παίξει στους αγώνες. Γενικά είμαστε άνθρωποι, μην το ξεχνάμε. Όλοι για τα χρήματα ξεπουλιώνται».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS