LIFESTYLE

Survivor All Star: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Στάθης Σχίζας – Τους τα «έχωσε» πριν φύγει (Βίντεο)

Lifenews

«Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο… Φίλοι να πουλάνε φίλους»

Ένα συμβούλιο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής, 5 Μαρτίου, με μια οικειοθελή αποχώρηση να ξάφνιασε τους πάντες.

Συγκεκριμένα αφού μίλησαν αρκετοί στο συμβούλιο, ο Στάθης Σχίζας πήρε τον λόγο και προχώρησε σε μια μακροσκελή ανακοίνωση που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, ανακοινώνοντας πως επιθυμεί να αποχωρήσει. 

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Τελείως τυχαία, ακριβώς την ίδια μέρα, πέρσι μπήκα στο δικό Survivor. Μπήκα με τόσο πολύ αγάπη πραγματικά, τόσο πάθος, γιατί ήταν όνειρο μου να ζήσω αυτή την εμπειρία. Το ζω, ο κόσμος με αγαπάει, ο κόσμος με αναδυκνείει νικητή για τις αξίες και την ηθική μου και έρχομαι σε αυτό το παιχνίδι φέτος και βλέπω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα.

Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει «πρόσεχε μου την κοπέλα μου» και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν. Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου, κάτι τελείως έξω από την αξιοπρέπεια μου. Με έχουν βρίσει όταν δεν με έχει πει στη ζωή μου κανείς ψεύτη και όλα αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν απέναντι μου…

Είναι κάτι πολύ ξένο για μένα αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι θα χαρούν όλοι με αυτό που θα πω αλλά κυρίως με νοιάζει που χαίρομαι εγώ. Εγώ θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι, τέλος και η απόφαση μου είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη. Σεβαστείτε αυτό που λέω, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι».

Μάλιστα παίκτες και από τις δύο ομάδες προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, ωστόσο ο ίδιος αποφασισμένος ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το Survivor All Star.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS