LIFESTYLE

Μαριάννα Καυκαρίδου: «Δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να γίνω μάνα…» (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Μαριάννα Καυκαρίδου.

Η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, το θέατρο και την υποκριτική, αλλά και για τους γονείς της, Δέσποινα Μπεμπεδέλη και Στέλιο Καυκαρίδη.

Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφερόμενη στην προσωπική της σχέση και τον γάμο της με τον επίσης ηθοποιό Βασίλη Μιχαήλ, ανέφερε: «Τον αγαπώ και εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένη μαζί του.. έχουμε μια ζουζουνίστική σχέση όπως την λέω εγώ».

Με απίστευτη ειλικρίνεια μίλησε για πρώτη φορά και για την απόφαση της να μην κάνει παιδί, αποκαλύπτοντας: «Πάντα λέγαμε με τον Βασίλη ακόμα λίγο και θα κάνουμε την οικογένεια μας.

Όσο περνούσαν τα χρόνια συνειδητοποιούσα ότι είναι κάτι που δεν έχω μέσα, δεν έχω αυτή την ανάγκη να γίνω μάνα. Άρχισε να με τρομάζει…

Ένιωθα άσχημα που δεν το ήθελα. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν αγαπώ τα παιδιά…Το άλλο είναι ότι με τρόμαζε μια τέτοια ευθύνη…Δεν ένιωθα ότι μπορώ να ανταπεξέλθω και να γίνω καλή μάνα».

Δες τη συνέντευξη:

READ MORE

LATEST NEWS