LIFESTYLE

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το μήνυμα του για τη 2η Κυριακή των εκλογών – «Δεν έχουμε την πολυτέλεια μιας εμφύλιας πολιτικής διαμάχης»

Lifenews

Δες την ανάρτηση του

Σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προχώρησε πριν από λίγη ώρα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τη 2η Κυριακή των εκλογών για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Κύπριος τραγουδιστής που στην προεκλογική περίοδο στήριξε ανοικτά τον Νίκο Χριστοδουλίδη, ζήτησε από τον κόσμο να τρέξει στις κάλπες και ειδικά τους νέους που η αποχή τους ήταν μεγάλη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες σας χαιρετώ. Σας στέλνω την αγάπη μου και τις πιο θερμές μου ευχές. Εγώ βρίσκομαι στην Κύπρο εδώ και μέρες, αφενός για να περάσω όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο μπορώ με την οικογένεια μου μιας και είναι μια περίοδος καλλιτεχνικά αρκετά ήσυχη και αφετέρου για να παρακολουθήσω την προεκλογική διαδικασία μέχρι τέλους.

Την Κυριακή ο τόπος μας θα αναδείξει τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Όποιος και να είναι τον συγχαίρω εκ τον προτέρων και του εύχομαι καλή δύναμη στο δύσκολο του έργο. Η επόμενη ημέρα εύχομαι να μας βρει όλους ενωμένους, μακριά από κομματικές ιδεοληψίες, φανατικές ιδεολογίες και βέβαια ρεβανσισμούς.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια μιας εμφύλιας πολιτικής διαμάχης. Παροτρύνω όλους τους νέους που η δυσαρέσκεια, η αγανάκτηση και η απογοήτευση τους, τους κράτησε μακριά να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες να ψηφίσουν να δώσουν μαζικά το παρών τους, γιατί το μέλλον τους ανήκει και έχουν τον πρώτο λόγο.

Η αποχή τους από το αναφαίρετο δικαίωμα τους την οποία καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είδαν τα όνειρα και τις προσδοκίες τους να σβήνουν σιγά σιγά, δεν είναι η λύση. Λύση είναι να προσέλθουν δυναμικά και να ψηφίσουν μαζικά. Να είστε όλοι καλά και καλή δύναμη».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS