LIFESTYLE

Νίκος Μουτσινάς: «Είμαι gay, δεν είμαι gay… δεν αφορά κανέναν» (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του OPEN, «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» με τη Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και ηθοποιός σε μια σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για την απόφαση του να απέχει από την τηλεόραση, την πορεία της εκπομπή του, εξομολογήθηκε την ανάγκη του για να υιοθετήσει ένα παιδί, ενώ αποκάλυψε πως είναι μόνος.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο ίδιος ανέφερε: «Το έκανα γιατί έτσι κι αλλιώς νιώθω καλύτερα. Είμαι σε μια φάση στη σχέση μου με τον κόσμο που τα’ χουμε βρει, αυτή η αίσθηση είναι η δική μου. Το κομμάτι, είμαι gay, δεν είμαι gay, δεν αφορά κανέναν και δεν πρέπει. Είμαι σε μια φάση που δεν με ενδιαφέρει καθόλου (τι θα πει ο κόσμος) μιλώντας όμως αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα κάποιος – κάποια να ακούσει κάτι και να πάρει μια δύναμη».

Βίντεο:

Για το εάν έχει κάποια σχέση, αποκάλυψε: «Είμαι μόνος μου. Που να ξέρω αν θέλω σχέση τώρα, άσε με. Ποιος σύντροφος τα δίνει όλα στην σχέση του; Μη λέτε τα δίνω όλα, ούτε ότι θέλω να ζήσω το πάθος. Συνήθως δίνουμε για να πάρουμε, 99%. Άμα δεν πάρεις αυτό το ένα μπορεί να πάθεις κακό μέσα σου. Δεν υποβαθμίζει την σχέση αν δεν τα δώσεις όλα. Δεν θεωρώ ότι έχει πολύ ενδιαφέρον το 100% πουθενά. Οφείλουμε να κρατάμε και για εμάς. Αν δεν προστατέψω εγώ τον εαυτό μου, στα δώσω όλα κι εσύ μετά φύγεις; Είναι φροντίδα προσωπική αυτό».

Βίντεο:

Όσον αφορά την υιοθεσία δήλωσε: «Δεν είναι εύκολο. Με ξεπερνάει το γεγονός σαν αποτέλεσμα ότι στο τέλος της ημέρας προτιμάτε τα παιδιά αυτά να μείνουν σε ένα ίδρυμα παρά σε ένα σπίτι. Γιατί δεν παίρνουν κοινωνικούς λειτουργούς για να ανθήσει αυτό το επάγγελμα και να έχεις έναν κοινωνικό λειτουργό να βλέπει κάθε λίγο τι γίνεται! Είμαι σε ενέργειες, θα δούμε τι θα γίνει, μπορεί να μην είναι και τυχερό. Δεν αγχώνομαι. Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα να μας κάνει ένα παιδί και να φύγει από την ζωή μας».

Βίντεο:

 

READ MORE

LATEST NEWS