LIFESTYLE

Survivor All Star: Αποχώρησε χωρίς να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του – Έφυγε άρον άρον

Lifenews

Έμειναν «κάγκελο»

Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές, εντάσσεις, καβγάδες και μια απρόσμενη αποχώρηση παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης, 2 Φεβρουαρίου, στο Survivor All Star.

Αρχικά, για πρώτη φορά στα χρονικά του Ελληνικού Survivor, οι παίκτες της μιας ομάδας αρνήθηκαν λόγω ηθικής να συνεχίσουν να βρίσκονται στον ίδιο στίβο μάχης με την αντίπαλη τους ομάδα, χωρίς να υπάρχει νικητής, με το έπαθλο φαγητού να έμεινε… ανέγγιχτο.

Στο τέλος του επεισοδίου παρακολουθήσαμε ένα έντονο πολεμικό κλίμα μεταξύ των ομάδων, με αλληλοκατηγορίες, καρφιά και φωνές. Μάλιστα ο Γιώργος Λιανός αναγκάστηκε να τους σταματήσει προκειμένου να ανακοινώσει τα αποτελέσματα, ως ποιος από τους τέσσερις υποψήφιους θα αποχωρούσε.

Ο παίκτης που πήρε της λιγότερες ψήφους και αναγκάστηκε να αποχωρήσει, ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ξαφνιάστηκε στο άκουσμα του ονόματος του.

Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε: «Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να πάρω τη δάδα μου και να φύγω. Δεν θέλω να σηκωθεί κανείς παιδιά, θέλω απλώς να φύγω», φεύγοντας χωρίς να χαιρετήσει κανέναν!

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS