LIFESTYLE

Δήμος Αναστασιάδης: «Ήρθε στο καμαρίνι και έβγαλε τα ρούχα της» (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξη του

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε μια συνέντευξη ο Δήμος Αναστασιάδης και μίλησε ένα άβολο περιστατικό με θαυμάστρια, ένα ευτράπελο στη σκηνή, ενώ εξέφρασε λόγια αγάπης και θαυμασμού για την Τζένη Θεωνά.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής για το άβολο περιστατικό που βίωσε από θαυμάστρια του αποκάλυψε: «Κάποια στιγμή το σκυλάκι μου, είχε ανέβει στην πίστα. Μια θαυμάστρια ήρθε στο καμαρίνι και έβγαλε τα ρούχα, πέταξε τα ρούχα. Άβολο και κωμικό μαζί».

Για την Τζένη Θεωνά, με την οποία έχουν αποκτήσει και ένα παιδί, είπε: «Μου αρέσουν οι άνθρωποι που κινούνται στα άκρα. Η Τζένη είναι μια χαρισματική γυναίκα με πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Η συμβουλή της και ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα, είναι πάντα σωστά. Η Τζένη είναι συγκλονιστική ως παρουσιάστρια. Της είχα πει όταν γνωριστήκαμε, “αυτό είσαι”. Τη βλέπω πια ως παρουσιάστρια, αυτό είναι δήλωση μου».

Όσον αφορά στον γιο του, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Στον Αρίωνα αρέσει να είναι σούπερ ήρωας, δεν βλέπω κάτι καλλιτεχνικό σε όλο αυτό. Περισσότερο “κόβω” τον γιο μου για κομάντο, παρά να ασχολείται με την τέχνη. Η Τζένη έχει κάποια standards για τον μικρό, εγώ όχι. Το μόνο που θέλω είναι να είναι ευτυχισμένος».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS