LIFESTYLE

Νικόλας Φιλήτας: Συγκινεί η κίνηση ανθρωπιάς που έκανε ένα χρόνο πριν φύγει από τη ζωή (Φώτο)

Lifenews

Μάθε τι έκανε ο Κύπριος τραγουδιστής

Στη θλίψη βύθισε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο της Κύπρου και όχι μόνο, η είδηση του θανάτου του Κύπριου τραγουδιστή, Νικόλα Φιλήτα.

Ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής του συγκροτήματος Prospectus, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στον ύπνο του, με την απώλεια του να στεναχώρησε τους χιλιάδες θαυμαστές του αλλά και όλους τους καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί του.

Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, ενώ είναι γνωστό πως βοηθούσε πάντα τους συνανθρώπου τους που είχαν ανάγκη.

Μάλιστα μια ανάρτηση στο Facebook ήρθε να ενισχύσει αυτό το γεγονός, καθώς μια γυναίκα στον προσωπικό της λογαριασμό έκανε γνωστό πως ο Νικόλας Φιλήτας πριν ένα χρόνο είχε πληρώσει το ρεύμα σε μονογονέα που δεν είχε τα χρήματα.

Στην ανάρτηση της έγραψε: «Πέρσι είχα βάλει ανάρτηση για μια μονογονιό που εν είχε να πληρώσει το ρεύμα. Πιάνει με τηλέφωνο ο Νικόλας. Λαλεί μου δώσμου τον αριθμό του λογαριασμού θα βάλω 300 ευρώ τζιαι 150 η φίλη μου που το επίδομα ανεργίας της. Αθόρυβα έτσι απλά. Σε μια εποχή που ο ίδιος δεν δούλευε καν. Περάσαμε φτώχεια, ξέρουμε τι είναι να μεν έχεις που τον ήλιο μοίρα λαλεί μου. Τούτος ήταν ο Νικόλας που αγαπούσα σαν μουσικό αλλά κυρίως σαν άνθρωπο. Πολλά άδικο ρε φίλε πολλά άδικο. Καλή αντάμωση Νικόλα μου».

Δες την ανάρτηση: 

READ MORE

LATEST NEWS