LIFESTYLE

Χαμός στο Survivor All Star: Τσάκωσαν την Ασημίνα και τη Δαλάκα με κινητό και τις έδιωξαν από το παιχνίδι

Lifenews

Δες την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μπάχαλο έγιναν για ακόμη μια φορά οι παίκτες του Survivor All Star στο συμβούλιο του νησιού, το βράδυ της Τρίτης, 31 Ιανουαρίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Μπάρτζης είδε περίεργες κινήσεις στην παραλία των Κόκκινων και ακολούθησε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα στο δάσος και τις έπιασε να έρχονται σε επαφή με έναν τρίτο άνθρωπο του νησιού και έδωσε το κινητό του στις δύο παίκτριες.

Ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε το γεγονός στο συμβούλιο του νησιού που είχε ως αποτέλεσμα να γίνει χαμός στις δύο ομάδες, με τους παίκτες να αποχώρησαν από το συμβούλιο και να διακόπηκε το συμβούλιο του Survivor.

Η Ασημίνα προσπαθούσε να δικαιολογηθεί χωρίς ωστόσο να έπεισε τους συμπαίκτες της, ενώ την επόμενη ημέρα έγινε έκτακτο συμβούλιο για να ανακοινωθούν οι αποφάσεις της παραγωγής.

Βίντεο:

Βίντεο:

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός έγινε έρευνα από την παραγωγή και το πόρισμα ήταν το εξής: «Μετά από την μαρτυρία του Νίκου, μιλήσαμε με αρκετό κόσμο. Ήμασταν υποχρεωμένοι γιατί αυτή η κατηγορία είναι πολύ σοβαρή κι έχει γίνει μια συμφωνία ανάμεσα σε όλους μας, ότι τέτοιου τύπους κατηγορίες θα πρέπει να ελέγχονται για να μπορούμε να ξέρουμε αν ο ισχυρισμός του Νίκου αυτήν την στιγμή ή οποιουδήποτε άλλου, είναι αληθής ή όχι. Είναι μια κατηγορία, που μπορεί να οδηγήσει παίκτες εκτός παιχνιδιού.

Δεν το αφήσαμε έτσι φυσικά. Έπειτα από έρευνα που κάναμε κι ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα, είμαι στην θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έκανε αυτήν την κίνηση κι έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και στην Κατερίνα. Αφού επιβεβαιώθηκε, πήραμε την απόφασή μας κι όπως είδατε η Ασημίνα κι η Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor».

Βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS