LIFESTYLE

Mάριος Πρίαμος: Eκτός Survivor είναι σε σχέση με επώνυμη Κύπρια - Δείτε την αποκάλυψη

LifenewsTeam

Η προβολή του νέου trailer του Survivor για το επεισόδιο που θα προβληθεί αύριο Κυριακή έφερε τεράστιες αντιδράσεις και σχόλια από το τηλεοπτικό κοινό. Στα πλάνα που προβλήθηκαν για το trailer βλέπουμε τον Μάριο Πρίαμο σε κρυφή συνάντηση με την Καρολίνα Καλύβα να έχουν έρθει πολύ κοντά ερωτικά. 

Ο Μπο που γνωρίζαμε όλοι πως είναι ο σύντροφος της Καρολίνας έχει πέσει από τα σύννεφα και σε δηλώσεις του σήμερα στην εκπομπή "Γεια σου" είπε μεταξύ άλλων: "Είναι άβολο. Είναι πάρα πολύ άσχημο, κάτι που σε στεναχωρεί. Έγινε πολύ γρήγορα, αφού μέσα σε δέκα μέρες που στήριζα τον άνθρωπό μας, βλέπεις κάτι τέτοιο. Το “ήταν” ταιριάζει πάρα πολύ. Και ο Μάριος πίστευα ότι ήταν φίλος μου και ο λόγος του έχει μπέσα, όπως συμβαίνει μεταξύ φίλων. Ο Μάριος μου είχε πει πως θα μου την πρόσεχε, αν και ούτε εκείνος είναι μόνος του στη ζωή."Τους έπιασαν επειδή γινόταν συνέχεια. Χθες άκουσα κάποια πράγματα, αλλά πίστευα ότι μιλάνε και την προσέχει όπως μου είχε υποσχεθεί ο Μάριος ως φίλος. Το παιδί που άφησα στην Ατζούν, δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο που είχα γνωρίσει εγώ. Έλεγε πως ήταν πολύ ερωτευμένη. Είναι ξεκάθαρο. Το είδα με τα μάτια μου. Ένιωσα όπως κάθε άνθρωπος που ήρθε στη θέση μου. Νιώθω πως είναι ένα τεράστιο λάθος, επειδή σεβάστηκαν τους ανθρώπους που άφησαν πίσω και τις οικογένειές τους. Έχω μιλήσει με την οικογένειά της. Δεν μπορούν να το πιστέψουν ούτε εκείνοι. Είναι σοκαρισμένοι. Είναι και η κόρη της στεναχωρημένη.
 

Ο Μπο αποκάλυψε σε όλους πως η σχέση του Μάριου Πρίαμου είναι η Ελευθερία Ελευθερίου και μάλιστα ανέφερε πως επικοινώνησε μαζί της και δήλωσε τα εξής: «Έχει πέσει από τα σύννεφα. Είναι πολύ στεναχωρημένη. Με πήρε αργά το βράδυ και το συζητήσαμε. Δεν ξέρω λεπτομέρειες για τη σχέση τους». 

READ MORE

LATEST NEWS