LIFESTYLE

Ξέσπασε σε κλάματα η Βρισηίδα Ανδριώτου - «Αυτό είναι πιο απάνθρωπο» (Βίντεο)

Lifenews

Τι συνέβη;

Στο «Πρωινό Μας» με τη Φαίη Σκορδα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης, 18 Ιανουαρίου καλεσμένη η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.

Μεταξύ άλλων η ίδια αναφέρθηκε στην απόφαση της να αποχωρήσει, για τον σύντροφο της Σπύρο Μαρτίκα, ενώ όταν είδε ένα απόσπασμα στο οποίο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε πως ο Σάκης Κατσούλης είναι πιεσμένος και θέλει να αποχωρήσει, η Βρισηίδα Ανδριώτου «έσπασε» και ξέσπασε σε κλάματα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Την καταλαβαίνω τη Μαριαλένα πάρα πολύ. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι, ειδικά για τις πιο μικροκαμωμένες κοπέλες. Βέβαια η Μαριαλένα είναι αθλήτρια και έχει άλλες αντοχές αλλά και πάλι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και να είσαι και χωρίς τον άνθρωπό σου, να; ξέρεις ότι είναι εκεί και να μην μπορείς να του μιλήσεις, να τον αγκαλιάσεις, είναι πιο δύσκολο…. Όταν είσαι εκεί και είναι ο άλλος απέναντί σου και εσύ δεν τρως και αυτός τρώει ή το αντίστροφο, είναι πιο απάνθρωπο. Να θες να του μιλήσεις και να σε χωρίζουν γιατί είστε σε άλλες ομάδες…».

Στη συνέχεια, η Βρισηίδα Ανδριώτου προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για τον Σάκη Κατσούλη λέγοντας: «Ο Σάκης μου είχε πει ότι η Μαριαλένα τον έπεισε να μπει στο παιχνίδι ξανά και το έκανε για να τη στηρίξει. Δεν ήθελε τόσο πολύ να μπει… Λέει αλήθεια η Μαριαλένα σε αυτό, ο Σάκης δεν περνάει πολύ καλά».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS