LIFESTYLE

Άλκης Χρήστου: Βοήθησε γυναίκα που εγκλωβίστηκε στις πλημμύρες στον Πρωταρά (Βίντεο)

Lifenews

Καρέ καρέ η στιγμή

Η έντονη βροχόπτωση το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει πίσω της καταστροφές κυρίως σε περιοχές της επαρχίας Αμμοχώστου.

Το Παραλίμνι και ο Πρωταράς ήταν δύο περιοχές που είχαν πολλά προβλήματα από την κακοκαιρία, ενώ οι εικόνες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου ήταν πραγματικά σοκαριστικές.

Αποτέλεσμα της κακοκαιρίας ήταν να κλείσουν δρόμοι, αρκετές περιοχές να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για βοήθεια.

Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που έτρεξαν να βοηθήσουν εθελοντικά, ανάμεσα τους και ο γνωστός ηθοποιός Άλκης Χρήστου.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ίδιος δημοσίευσε βίντεο από τη στιγμή που βοηθάει μια γυναίκα που κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο της, που έμεινε ακινητοποιημένο μέσα στη βροχή.

Σε επικοινωνία που είχε το LifeNewscy με τον Άλκη Χρήστου, μας ενημέρωσε πως περνούσε από το δρόμο και είδε την κοπέλα να ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια, με εκείνο να σταμάτησε να τη βοηθήσει. Όπως μας αποκάλυψε δεν ήταν το μόνο περιστατικό που βοήθησε, καθώς η Πυροσβεστική ζήτησε εθελοντές για να βοηθήσουν την κατάσταση.

Ο ίδιος μας ανέφερε πως πολλές περιοχές είχαν πρόβλημα, ωστόσο παρέμεινε στον Πρωταρά, όπου υπήρχε το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις βροχές, ενώ μαζί του βρισκόταν η σύντροφος του Δέσποινα Χατζηζαχαρία. 

Δες το απόσπασμα:

 

READ MORE

LATEST NEWS