LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Δανιάς: Ποιος είναι ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της Ιωάννας Μαλέσκου;

Lifenews

Μάθε όλες τις πληροφορίες

Μανούλα πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα στους επόμενους μήνες, ανακοινώνοντας τα χαρμόσυνα νέα το βράδυ της Κυριακής, 8 Ιανουαρίου.

Η ίδια διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ μέχρι χθες κατάφερε να κρατήσει το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έδειξε για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της ευχήθηκαν για την εγκυμοσύνη της.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Δανιάς που είναι στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου;

Το ζευγάρι είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2021, ενώ κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο σύντροφος της παρουσιάστριας είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Dani Dogs, μίας εταιρείας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων, αλλά και σε στοχευμένα προϊόντα για σκύλους, ενώ μεγάλωσε και πήγε σχολείο στη Μυτιλήνη. Τα τελευταία χρόνια μένει στη Δάφνη Αττικής, και σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή.

Όσον αφορά την διαφορά ηλικίας τους, η Ιωάννα Μαλέσκου είναι γεννημένη 14 Φλεβάρη του 1989 και είναι 34 ετών, ενώ όπως έχει κυκλοφορήσει ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι 37 ετών.

Άλλα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον σύντροφο της Ιωάννας Μαλέσκου είναι πως του αρέσει να βγαίνει για καφέ και πότο, να κάνει βόλτες στη Μαρίνα Φλοίσβου και τη λίμνη Βουλιαγμένης.

READ MORE

LATEST NEWS