LIFESTYLE

Σοφία Χατζηπαντελή: Μας δείχνει το πατρικό της σπίτι στην Κύπρο - Δείτε φωτογραφίες

Lifenews

«Είμαι ενθουσιασμένη και περήφανη»

Την Σοφία Χατζηπαντελή την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το GNTM 5, στο οποίο κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Το διεθνούς φήμης μοντέλο με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κύπρο για να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει δυο γονείς, στους οποίους έχει μεγάλη αδυναμία και όπως μας έχει δείξει η ίδια μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Instagram, η ομοιότητα με την μητέρα της είναι εκπληκτική.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας της κατάγεται από την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ η μητέρα της από τη Βρετανία.

Η Σοφία Χατζηπαντελή που σε λίγο καιρό θα βρίσκεται ξανά στο εξωτερικό για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, «γεμίζει τις μπαταρίες της» και θέλησε να το μοιραστεί μαζί μας.

Ανήμερα των Χριστουγέννων η ίδια δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα από τις γωνιές του σπιτιού της στην Κύπρο. Το μοντέλο μας έδειξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το τζάκι, τη γωνιά με εικόνες Αγίων αλλά και φωτογραφίες των γονιών της και εξώφυλλα της ίδιας.

«Είμαι ενθουσιασμένη και περήφανη. Οι γονείς μου από μικρή μου έλεγαν να είσαι ό,τι θέλεις να είσαι. Αρκεί να είμαι καλή και αυθεντική. Είμαι αυθεντική όπως οι περισσότεροι Έλληνες και Κύπριοι», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Δείτε στην gallery το σπίτι της:

READ MORE

LATEST NEWS