LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε ρεβεγιόν Χριστουγέννων με τον πρώην σύντροφο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε η ίδια

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου όπως αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης, 27 Δεκεμβρίου στην εκπομπή της στον Alpha Κύπρου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην σύντροφος της έκανε like σε μια ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη στο Instagram και κέρδισε δώρο στον ημιτελικό του «Just the 2 Us»!

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με την ίδια να αποκαλύπτει ότι το πρώην ζευγάρι έκανε μαζί ρεβεγιόν Χριστουγέννων.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι ο ίδιος, τώρα θα πάρει κι άλλους followers. Αρχικά να σας πω ότι αυτό βγαίνει από το application. Ο Φίλιππος γνωρίζει τον Νίκο, έχουμε κάνει και παρέα και μιλάνε συνέχεια. Οπότε, ο Νίκος ανεβάζει τη φωτογραφία με το μωρό και επειδή έτυχε και ήμασταν μαζί, τυχαία, ήμασταν παρέα έξω, τι κάνει;

Μου λέει "ωραία φωτογραφία ανέβασε ο Νίκος" και κάνει like και την επόμενη μέρα ήμουν με τους φίλους μου και μου το στείλανε! Την επόμενη μέρα ήμουν με τον Νίκο και παίρνει ο Φίλιππος τηλέφωνο τον Νίκο και του λέει "που είναι η πρέσα μαλλιών που κέρδισα;". Είπα ότι την προηγούμενη ημέρα ήμασταν μαζί σε ένα κάλεσμα και εκείνη την ώρα έγινε αυτό. Δεν υπήρχε καμία αμηχανία».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS