LIFESTYLE

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό της - «Προέχει η ψυχική μου υγεία»

Lifenews

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς χώρισαν τρεις μήνες, μετά τον γάμο τους. Την είδηση έκανε γνωστή ο πρώην σύζυγός της, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Kαλημέρα».

Η πρώην παίκτρια του Survivor έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, μετά την δημοσιοποίηση του χωρισμού τους και ζήτησε από τους ακόλουθούς της να τηρήσουν μια διακριτική στάση.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα μακροσκελές μήνυμα σε story στον προσωπικό της λογαριασμό και μέσα από αυτό, τόνισε πως προέχει η ψυχική της υγεία και δεν θέλει να εκθέσει λεπτομέρειες για τον χωρισμό της.

«Αγαπημένοι μου φίλοι σας ευχαριστώ πολύ για τα θερμά σας λόγια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και εσάς που τα λόγια σας δεν ήταν και τόσο θερμά. Ζητώ συγγνώμη που δεν σας έχω απαντήσει, αλλά αυτή την περίοδο προέχει η ψυχική μου υγεία και της οικογένειάς μου. Προσπαθώ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με σωστό ή λάθος τρόπο, να μην την εκθέτω και να προστατέψω την προσωπική μου ζωή, καθώς οφείλω να σεβαστώ και τις δύο οικογένειες, καθώς και τον άνθρωπο που ήμουν μαζί του 5,5 χρόνια», έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή της:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS