LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου: Το ερωτικό όνειρο με τον Lionel Messi - «Με ήθελε πάρα πολύ» (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή της

Το τρόπαιο του Μουντιάλ 2022 σήκωσε το βράδυ της Κυριακής, 18 Δεκεμβρίου ο Lionel Messi, με την Αργεντινή να είναι η χώρα που κατάφερε να κερδίσει ξανά, μετά από 36 χρόνια.

Ανάμεσα στους θαυμαστές του γνωστού ποδοσφαιριστή φαίνεται να είναι και η Κατερίνα Καινούργιου, που το πρωί της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου, μέσα από την εκπομπή της εκμυστηρεύτηκε την αδυναμία της στον ποδοσφαιριστή.

Η παρουσιάστρια φαίνεται, πως τις τελευταίες ημέρες, που το όνομά του έπαιζε παντού έλαβε πολλή πληροφορία και έτσι μέσα από το υποσυνείδητό της, ήρθε στον ύπνο της!

Όπως αποκάλυψε είδε πως υπήρχε κάτι ερωτικό ανάμεσα σε εκείνη και στον ποδοσφαιριστή με το όνειρό της να εξελίσσεται πολύ ωραία και να το περιγράφει στο πάνελ με γέλια.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Επειδή διάβαζα κάτι σχετικό είδα στον ύπνο μου τον Messi και με ήθελε πάρα πολύ. Μιλούσε και τέλεια ελληνικά και του έλεγα: Δεν γίνεται είσαι παντρεμένος και αυτός να απαντά: Έχω χωρίσει αλλά δεν το λέω. Είχε έρθει στην Ελλάδα και τελικά νοίκιασε σπίτι δίπλα από το δικό μου για να με βλέπει συνέχεια και… ότι να ναι».

Δες το απόσπασμα: 

READ MORE

LATEST NEWS