LIFESTYLE

Απόστολος Γκλέτσος για τον χωρισμό του: «Ήταν μια καλή σχέση, όσο μεγαλώνεις δεν ανέχεσαι απλά πράγματα»

Lifenews

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του έκανε μία αναφορά και στην προσωπική του ζωή, σχολιάζοντας τον χωρισμό του.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφέρθηκε στις υποθέσεις Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρη Λιγνάδη και Γιώργου Κιμούλη. Παράλληλα ο ηθοποιός έκανε μία αναφορά και στην προσωπική του ζωή, σχολιάζοντας τον χωρισμό του.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης πρέπει να πληρώσει. Πρέπει να βγάλει η δικαιοσύνη το κοστούμι. Να βγάλει δηλαδή πόσα χρόνια πρέπει να κάτσει στη φυλακή. Ο Λιγνάδης πρέπει να κάτσει πολλή φυλακή για εμένα. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι μια άλλη βαθμίδα πολύ πιο light, όπου κι εκεί υπάρχει βεβαίως θέμα. Η δικαιοδοσία εδώ είναι στον κόσμο. Πήγε εδώ να αναβαπτιστεί στον κόσμο. Όχι (σ.σ. δεν θα συνεργαζόμουν)… Φαντάζεσαι εμένα κάποιος να με παρενοχλήσει; Υπάρχουν τουλάχιστον δέκα περιπτώσεις, όπου συνέβησαν πράγματα, και πήρα το λόγο και λύθηκαν επί τόπου» είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή και τον χωρισμό του αποκάλυψε: «Η σχέση μου με την Ισαβέλλα ήταν μια καλή σχέση. Όσο μεγαλώνεις, ενώ χρειάζεσαι ένα σύντροφο, την ίδια στιγμή δεν ανέχεσαι απλά πράγματα. Σίγουρα η σχέση μου με τη Μαρία που κάναμε την κόρη με σημάδεψε».

READ MORE

LATEST NEWS