LIFESTYLE

Εμμανουήλ για Τριαντάφυλλο: «Νιώθει ότι είναι ο σούπερ σταρ της Ελλάδας. Είναι 25 χρόνια τραγουδιστής και έχει μόνο 3 τραγούδια»

LifenewsTeam

Δηλώσεις φωτιά

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ το Σαββατοκύριακο που πέρασε παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend και μίλησε για όλα. Ήταν όπως πάντα καταιγιστικός. 

Μεταξύ άλλων είπε: «Η Αφροδίτη Γραμμέλη προσπαθεί να κάνει ίντριγκες και να πιάνει στο στόμα της ανθρώπους που μπορεί να είμαστε παίκτης ριάλιτι αλλά κάποιοι από εμάς έχουμε μια προϊστορία. Παίρνει μια πένα σε ένα χαρτί, κάθεται βαμμένη, χτενισμένη στο πάνελ, προσβάλλει ανθρώπους που δεν πρέπει να το κάνει αυτό γιατί δεν ξέρει τι έχει περάσει ο καθένας. Αυτό που κάνει δείχνει πόσο κόμπλεξ έχει σαν άνθρωπος. Όλη αυτή την εικόνα της σκληρής γυναίκας που έχει δημιουργήσει το κάνει για να παίρνει τα λεφτάκια της και να βρίζει όλο τον κόσμο». 

Τα έχωσε μάλιστα άγρια στον Τριαντάφυλλο λέγοντας: «Όλες αυτές τις αηδίες εγώ τις βαριέμαι φρικτά. Ο Ντάφυ νιώθει ότι είναι ο σούπερ σταρ της Ελλάδας. Είναι 25 χρόνια τραγουδιστής και έχει μόνο 3 τραγούδια, τόσα χρόνια είναι εξαφανισμένος. Θα πρέπει να χαλαρώσει γιατί πραγματικά τον λυπάμαι...».

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS