HOLLYWOOD NEWS

Σοκ στο Hollywood: Στενός συνεργάτης της Ellen Degeneres έβαλε τέλος στη ζωή του

Lifenews

Τον βλέπαμε κάθε φορά στην εκπομπή

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση που θέλει στενό συνεργάτη της Ellen DeGeneres να έβαλε τέλος στη ζωή του, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λος Άντζελες.

Ο λόγος για τον DJ tWitch ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή το 2014 ως Dj ενώ το 2020 έφτασε να έχει τη θέση του παραγωγού.

Το ρεπορτάζ της Page Six αναφέρει ότι ο 40χρονος χορευτής, που το πραγματικό του όνομα ήταν Stephen Boss, αυτοκτόνησε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Οι πληροφορίες θέλουν τη σύζυγό του και διάσημη χορεύτρια Allison Holker να έχει ενημερώσει νωρίτερα τις αρχές για την εξαφάνισή του συζύγου της. Η ίδια τόνισε πως έφυγε από το σπίτι χωρίς το αυτοκίνητό του κάτι που δεν ήταν συνηθισμένο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοτραμαυτισμό από όπλο.

Ο ίδιος αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά, ενώ πριν λίγες ημέρες γιόρτασαν την 9η επέτειο του γάμου τους.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ellen Degeneres αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της φίλο δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους, γράφοντας στη λεζάντα: «Είμαι πληγωμένη. Ο tWitch ήταν για εμένα αγνή αγάπη και φως. Ήταν οικογένειά μου και τον αγάπησα με όλη μου την καρδιά. Θα μου λείψει. Σας παρακαλώ στείλτε την αγάπη και τη στήριξή σας στην Allison και τα παιδιά τους».

READ MORE

LATEST NEWS