LIFESTYLE

Χριστιάνα Αρτεμίου: «Ήταν η καπετάνισσα της επιθεώρησης» (Βίντεο)

Lifenews

Συγκινεί το «αντίο» της - «Είναι σαν ψέμα να μιλάμε για τον χαμό της Δώρας Κακουράτου»

Σε ηλικία 78 ετών έφυγε από τη ζωή χθες Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου η σπουδαία Κύπρια ηθοποιός Δώρα Κακουράτου, νικημένη από τον καρκίνο.

Η ίδια το τελευταίο διάστημα έδινε τον δικό της αγώνα, ωστόσο δεν κατάφερε να βγει νικήτρια και «έφυγε» για το αιώνιο ταξίδι στο φως.

Από την πρώτη στιγμή δεκάδες καλλιτέχνες και φίλοι της ηθοποιού την αποχαιρετούν με συγκινητικές αναρτήσεις, μιλώντας όλοι για το μεγαλείο του χαρακτήρα της αλλά και το αστείρευτο της ταλέντο.

Στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» με την Κάτια Σάββα, μίλησε η Χριστιάνα Αρτεμίου που με τη Δώρα Κακουράτου συνεργάστηκαν στη μεγάλη επιτυχία, «Αίγια Φούξια».

Η γνωστή ηθοποιός και σεναριογράφος ανέφερε: «Είναι όπως το ψέμα να μιλούμε για τον χαμό της Δώρας, είμαστε σοκαρισμένοι από το πρωί γιατί κανείς δεν γνώριζε ότι αντιμετώπιζε αυτό το πρόβλημα, κανείς δεν είχε ακούσει κάτι…. Ήταν δική της επιθυμία να μην ακουστεί τίποτα. Δεν ήθελε να τη λυπούνται.

Η Δώρα Κακουράτου είναι μια εποχή, που δεν θα ξαναέρθει ποτέ. Έκανε οικονομία στον εαυτό της.. σε αυτούς που άνοιγε τη ψυχούλα της ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, ήταν μια κυρία, μια αξιοπρεπέστατη παρουσία, μας συμβούλευε. Εμείς οι γυναίκες στον χώρο της χρωστάμε πολλά, μας άνοιξε τον δρόμο».

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS