LIFESTYLE

Δήμητρα Βαμβακούση: Ποια είναι η πρώην παίκτρια του Survivor που έκλεψε την καρδιά του Ντάνου;

Lifenews

Το νέο ζευγάρι της showbiz

Το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου τις τελευταίες βδομάδες βρίσκεται καθημερινά στην επικαιρότητα, καθώς η παραγωγή του Survivor All Star ρίχνει χρυσάφι στα πόδια του για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Μέχρι στιγμής δεν έγινε ακόμη γνωστό αν θα βρεθεί στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο μια γυναίκα που τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στη ζωή του, φαίνεται θα ταξιδέψει για το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος για τη Δήμητρα Βαμβακούση που σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η ίδια συμμετείχε στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία το 2019, που έφτασε μέχρι τον τελικό και έχασε από την Κατερίνα Δαλάκα.

Δες το βίντεο:

Οι δυο τους τους διατηρούν σχέση από το καλοκαίρι, την οποία όμως προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο σε πρόσφατες δηλώσεις του παραδέχτηκε πως είναι ερωτευμένος!

Η Δήμητρα Βαμβακούση έχει γεννηθεί το 1995 και έχει τελειώσει το τμήμα ΤΕΦΑΑ στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως γυμνάστρια και ως μοντέλο. Έχει σχεδόν 100 χιλιάδες followers στο Instagram και στις τελευταίες αναρτήσεις της, δεν έχουν περάσει… απαρατήρητες από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, μιας και τις έχει επισημάνει με like!

Την είδηση για τη νέα σχέση του Ντάνου ανέδειξε το nassosblog.

 

READ MORE

LATEST NEWS