LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Βασάλος: Είναι ζευγάρι με γνωστή τραγουδίστρια μετά το χωρισμό με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Lifenews

Για ποια πρόκειται;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όπως έγινε γνωστό χώρισαν αν και μένουν ακόμα στο ίδιο σπίτι. Η αθλητικογράφος όπως διέρρευσε προχώρησε τη ζωή της και είναι ζευγάρι με τον ντράμερ Γρηγόρη Μόργκαν.

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Fipster με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την πρώην συμπαίκτριά τους, Χριστίνα Κολέτσα άναψε τις φήμες πως η τραγουδίστρια είναι η νέα του σχέση. 

Η Χριστίνα Κολέτσα απάντησε στο Breakfast@Star πως: «Αυτό το βίντεο που είναι να το δω κι εγώ; Πού να υπάρξει; Δεν τον βλέπουμε τον άνθρωπο για να υπάρξει και κάτι. Ούτε καν. Δεν υπάρχει κάτι», ενώ σε ερώτηση αν ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένας άντρας που θα της άρεσε είπε: «Νομίζω είναι μικρός για εμένα ο Κωνσταντίνος. Δεν είναι; Πόση διαφορά έχουμε; Είναι μικρός».

Διέψευσε κατηγορηματικά πως υπάρχει κάτι μεταξύ τους και τόνισε ότι: «Στην προσωπική μου ζωή είμαι μόνη σαν το λεμόνι. Προτιμώ τη μοναξιά μου και το σκυλάκι μου – γνήσια γεροντοκόρη- από το να αναλώνομαι σε μια σχέση που δεν μου προσφέρει αυτά που θέλω».

READ MORE

LATEST NEWS