LIFESTYLE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Χώρισε με τον Βασάλο και είναι ζευγάρι με αυτόν τον κούκλο ντράμερ (Βίντεο)

Lifenews

Τον γνωρίσαμε μέσα από το Nomads

Χωριστούς δρόμους τράβηξαν εδώ και αρκετό καιρό η Ευρυδίκη Βαλάβανη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, φαίνεται έχουν ήδη προχωρήσει τη ζωή τους.

Οι φήμες για τον χωρισμό τους ξεκίνησαν το καλοκαίρι καθώς έκαναν χωριστά διακοπές, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν επιβεβαίωσε ακόμη τον χωρισμό τους.

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινό Μας», η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φαίνεται ήρθε κοντά με έναν παλιό, καλό της γνώριμο που όπως πολλοί πλέον λένε της έχει κλέψει για τα καλά την καρδιά.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Μόργκαν, που στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Nomads πριν μερικά χρόνια. Μάλιστα ο δημοσιογράφος ανέφερε πως οι δύο τους πέρασαν αρκετό καιρό μαζί στα Χανιά το καλοκαίρι, καθώς αγαπούν και οι δύο το σερφ.

Ο ντράμερ, ωστόσο που έκλεψε την καρδιά της Ευρυδίκης, είχε γίνει γνωστός στο παρελθόν και λόγω της προσωπικής του ζωής, καθώς ήταν ζευγάρι για τέσσερα χρόνια με την άλλοτε κολλητή φίλη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Την ίδια στιγμή το πρώην ζεύγος Βασάλου- Βαλάβανη ετοιμάζεται να ταξιδέψει μαζί στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star, και όλοι αναμένουν να δουν πως θα κυλήσει η συμβίωσή τους κάτω από ακραίες συνθήκες.

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS