LIFESTYLE

GNTM 5: Έδιωξαν μοντέλο από την Κύπρο – «Θα την πετούσα αυτήν τη φωτογραφία» (Βίντεο)

Lifenews

Δες άρεσε το αποτέλεσμα της φωτογραφίας της

Σε μια άκρως απαιτητική και ενδιαφέρουσα φωτογράφηση συμμετείχαν τα 10 κορίτσια του GNTM 5, που έφερε όμως δυσκολίες και ανατροπές στο πλατό.

Συγκεκριμένα τα μοντέλα έπρεπε να κρατήσουν δύο φωτοσωλήνες, να φωτιστούν μόνες τους και να φωτογραφηθούν από τον Πέτρο Τουφεξή, σε ένα σεληνιακό τοπίο, με φουτουριστικά στοιχεία, για την καμπάνια των κοσμημάτων Georg Jensen.

Το σετ αποδείχθηκε απαιτητικό, καθώς κορίτσια που πίστευαν ότι θα έχουν εξαιρετικές λήψεις απογοητεύτηκαν, ενώ άλλες, που δεν ήταν σίγουρες για το αποτέλεσμα, απογειώθηκαν.

Για ακόμη μια φορά οι τρεις κριτές στο πλατό διαφώνησαν με τις διαφορετικές αντιλήψεις που έχουν, φέρνοντας συγκρούσεις στο πλατό του GNTM.

Στο bottom two κατέληξαν κορίτσια που δεν περίμενε κανείς κι ο τελικός λόγος της επιτροπής ήταν πως αυτήν τη φορά από το GNTM πρέπει να αποχωρήσει η Ειρήνη από την Κύπρο.

Βίντεο:

Η Βίκυ Καγιά σημείωσε πως δεν ήταν καθόλου καλή η φωτογραφία της κι ήταν σαν να αλλάζει με το ζόρι λάμπες κι ο guest κριτής από την πλευρά του σχολίασε: «Θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου καλή στιγμή. Θα την πετούσα τη φωτογραφία».

Βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS