LIFESTYLE

Λούης Πατσαλίδης: Το απόλυτο Party της Παρασκευής στο Down Town- Sold Out οι εμφανίσεις του

Lifenews

Στην καλύτερη φάση της επαγγελματικής του ζωής βρίσκεται ο Λούης Πατσαλίδης.

Ο δημοφιλής stand up comedian, βρίσκεται κάθε βδομάδα στην πρώτη θέση στις μετρήσεις τηλεθέασης με το «Λούης Night Show», ενώ οι παραστάσεις του με τίτλο «Rewind Comedy Party», σημειώνουν τεράστια επιτυχία!

Κάθε Παρασκευή στις 22:00 το Down Town κατακλύζεται από εκατοντάδες φίλους και θαυμαστές του Λούη Πατσαλίδη, που γελάνε με την ψυχή τους και χορεύουν στους ρυθμούς των 80’s και 90’s. Αναγνώστες της ιστοσελίδας, μας περιέγραψαν την εμπειρία τους ως «συγκλονιστική» και ότι ο Λούης παρουσιάζει ίσως την «πιο απολαυστική και χορταστική παράσταση των τελευταίων ετών»!

Ο Λούης λοιπόν, παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό σόου, που συνδυάζει το stand up comedy και την μουσική. Σ ένα τρίωρο πρόγραμμα, κάνει τις συγκρίσεις των 80’s & 90’s με το σήμερα. Πως ήμασταν τότε και πως είμαστε σήμερα; Με τι διασκεδάζαμε και τι ακούγαμε τότε; Πως ήταν οι γονείς μας και τι συμβουλές μας έδιναν;

Τραγούδια περασμένων δεκαετιών που χορέψαμε και αγαπήσαμε, συνδυάζονται αρμονικά με το stand up comedy του Λούη Πατσαλίδη, σε ένα πάρτι που γίνεται κάθε Παρασκευή στο Sown Town στη Λευκωσία.

Μαζί του οι:Τεύκρος Νεοκλέους, Μαριλένα Χαραλαμπίδου και Γιώργος Κλεάνθους

Για κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 70007520  

READ MORE

LATEST NEWS