LIFESTYLE

Μαργαρίτα Ζαχαρίου: Ενοχλημένη με γυναίκα που βιντεοσκόπησε γυμνή σκηνή της σε παράσταση του ΘΟΚ

Lifenews

Η ανάρτηση της και η στήριξη από συναδέλφους της

Σε μια ανάρτηση – καταγγελία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook προχώρησε σήμερα Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου η Μαργαρίτα Ζαχαρίου.

Συγκεκριμένα η ταλαντούχα Κύπρια ηθοποιός έκανε γνωστό πως την περασμένη βδομάδα στην παράσταση όπου πρωταγωνιστεί στον ΘΟΚ, μια γυναίκα βιντεοσκόπησε τη σκηνή όπου η ίδια εμφανίζεται γυμνή μαζί με ακόμη ένα ηθοποιό.

Φανερά ενοχλημένη η ίδια καταγγέλλει δημόσια το γεγονός, ξεκαθαρίζοντας τους λόγους που πήρε την απόφαση να εμφανίζεται στην εν λόγω σκηνή έτσι, ενώ αρκετοί συνάδελφοι της στέκονται στο πλευρό της στο απίστευτο αυτό περιστατικό.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Μαργαρίτα Ζαχαρίου στην ανάρτηση της ζητά στην εν λόγω γυναίκα να διαγράψει το βίντεο καθώς αυτό που έκανε είναι παράνομο.

Η ίδια έγραψε: «Πληροφορήθηκα ότι στην παράσταση του «1984» την Τετάρτη στον ΘΟΚ μια θεατής θεώρησε καλή ιδέα να βγάλει το κινητό της και να βιντεοσκοπήσει τη γυμνή σκηνή που έχω με τον συνάδελφο μου. Το σώμα μας ως ηθοποιοί είναι δικό μας, το κάνουμε ό,τι θέλουμε και το εκθέτουμε όπως και όποτε θέλουμε. Αυτή τη στιγμή επέλεξα να το εκθέσω στο θέατρο που είναι μια ζωντανή και εφήμερη τέχνη. Αν το κάνω στο σινεμά ή στην τηλεόραση έχεις δικαίωμα να το βλέπεις και να το αναπαράγεις όποτε θέλεις. Σε περίπτωση που διαβάζεις αυτό το ποστ θα ήθελα να σου πω ότι αυτό που έκανες είναι παράνομο και θα σε παρακαλούσα αν έχεις την παραμικρή ευθιξία να το διαγράψεις. Σ’ευχαριστώ πολύ».

Δες την ανάρτηση της:

READ MORE

LATEST NEWS