LIFESTYLE

Πάνος Μουζουράκης: Ποζάρει με τα δύο του αδέρφια και η ομοιότητα τους είναι απίστευτη (Φώτο)

Lifenews

Ο γνωστός τραγουδιστής μάς συστήνει τα αδέρφια του

Είναι χωρίς καμιά αμφιβολία ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του, που πέρα από το τραγούδι, ασχολείται με επιτυχία και με την υποκριτική.

Ο Πάνος Μουζουράκης όπως έγινε γνωστό αυτές τις ημέρες τράβηξε χωριστούς δρόμους με τη σύντροφο του Τζίνα Βαρελά, ύστερα από τρία χρόνια κοινής πορείας.

Ο ίδιος ωστόσο μας σύστησε για πρώτη φορά τα δύο του αδέρφια που η ομοιότητα τους είναι απίστευτη. Σε παλαιότερη του συνέντευξη ανέφερε για τα αδέρφια του: «Για κάποιους οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγεις εσύ. Εν μέρει ισχύει κιόλας. Από την άλλη, εγώ μεγάλωσα σε μία οικογένεια -είμαστε τρία αδέλφια- όπου πήρα τεράστια αγάπη από τους δικούς μου. Έφαγα τρελή στήριξη σε όλα. Ο πρώτος ορισμός της φιλίας είναι τα αδέλφια μου.

Όλοι οι άνθρωποι χωρίζουμε σε κατηγορίες τους ανθρώπους, για τους οποίους θα τρώγαμε τη σφαίρα. Ο πρώτος άνθρωπος που θα πάω, αν χρειαστώ κάτι, θα είναι ο αδελφός μου».

Τα τρία αδέρφια έδωσαν το παρών τους σε συναυλία με τον Κωστή Μαραβέγια και τη Μαρίζα Ρίζου, όπου πόζαραν μαζί για πρώτη φορά.

Δες τη φωτογραφία:

 

READ MORE

LATEST NEWS