LIFESTYLE

Τριαντάφυλλος: «Το κατάλαβε ο Μαρτίκας και ζήτησε συγγνώμη, δεν μπορώ να ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας»

Έλενα Τσιακούπη

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλω να είναι στο All Star σαν παίκτης, ας γίνει παρουσιαστής μετά. Αν πάει ο Ντάνος, θα πάω κι εγώ», λέει ο Τριαντάφυλλος.

Το Survivor All Star φαίνεται να είναι προ των πυλών και αρκετοί πρώην παίκτες θα ήθελαν να βρεθούν ξανά στον Άγιο Δομίνικο. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας από αυτούς που σίγουρα ο κόσμος θα θέλει να ξαναδεί στις παραλίες και στα αγωνίσματα. Θα είναι, όμως, εκεί ο τραγουδιστής;
Ο Τριαντάφυλλος είπε αρχικά στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου: «Η αγάπη του κόσμου είναι δώρο θεού. Το να πάω στο Survivor All Star δεν είναι θέμα χρημάτων. Τα 5000 ευρώ την εβδομάδα είναι πολύ καλά λεφτά. Ο Μαρτίκας το κατάλαβε και είπε το παιδί συγγνώμη. Δεν μπορώ να ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας, αν το έκανα θα ήμουν τώρα στο τρελάδικο».

Στη συνέχεια ο Τριαντάφυλλος πρόσθεσε: «Αν μπορούσα να πάρω παραπάνω από 5000 την εβδομάδα, θα το ήθελα. Έχω κάνει έξι ραντεβού με την πάραγωγή, πάω και πίνω καφέ γιατί είμαι… πρόεδρος. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλω να είναι στο All Star σαν παίκτης, ας γίνει παρουσιαστής μετά. Αν πάει ο Ντάνος, θα πάω κι εγώ. Δεν μπορώ να αφήσω ξανά την οικογένειά μου και να φύγω».
Κλείνοντας, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μπορεί να έρθει όποτε θέλει να δούμε αν θα με πατήσει κάτω».

Πηγή: zappit.gr

READ MORE

LATEST NEWS