LIFESTYLE

Συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη με την εξομολόγηση του Γιώργου Τσούλη που έγινε πατέρας (Βίντεο)

Lifenews

«Το λέω κι ανατριχιάζω…»

Με τον αγαπημένο της συνεργάτη Γιώργο Τσούλη ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, λίγες ημέρες αφού έγινε πατέρας.

Η όμορφη παρουσιάστρια ευχήθηκε στον συνεργάτη της με τα πιο τρυφερά λόγια, με εκείνον να περιέγραψε τις πρώτες στιγμές με τον ερχομό του μπέμπη τους.

Ο ταλαντούχος σεφ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χθες έλεγα στη γυναίκα μου μόνο ναι… Όταν έφευγα από το νοσοκομείο το βράδυ μέσα στο αμάξι συγκινούμουν, γιατί έβλεπα το παιδάκι που χαζομουριόταν, που φτερνιζόταν, που ήταν τόσο γλυκά όλα στο παιδάκι μου, που είπα στον εαυτό μου που ότι κι αν έχω κάνει στη δουλειά μου, στην καριέρα μου, ό,τι χαρά και να μου έχει δώσει η δουλειά μου και ό, τι πρόκειται να μου δώσει αυτή η δουλειά δεν πρόκειται να συγκριθεί με αυτό το θέμα… και εσείς που είστε γονείς με καταλαβαίνετε…

Δεν συγκρίνεται ό,τι και να μας φέρει η ζωή, όσα λεφτά και να μας φέρει η ζωή, το λέω και ανατριχιάζω… είναι ένα θαύμα…»!

Η Ελένη που ήταν δίπλα του στον καναπέ, συγκινήθηκε και ξεφυσούσε και στο τέλος του αναφώνησε «ήσουν έτοιμος να γίνεις μπαμπάς».

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS