LIFESTYLE

Μαριέλλα Σαββίδου: Στέκεται στο πλευρό του τρανς μοντέλου από την Κύπρο που πέρασε στο GNTM

Lifenews

Δες την ανάρτηση της

Μπροστά στους κριτές του GNTM 5, εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου η Έβελυν Κλεάνθους, ένα τρανς κορίτσι από την Κύπρο, διεκδικώντας μια θέση στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων.

Η ίδια μεταξύ άλλων: «Συνειδητοποίησα πρώτη φόρα ότι έχω γεννηθεί σε λάθος σώμα όταν ήμουν έξι χρονών. Καθόμασταν στον καναπέ με την οικογένειά μου και ξαφνικά ο πατέρας μου με ρώτησε αν αισθάνομαι γυναίκα. Θόλωσα, έβαλα τα κλάματα, πήγα στο δωμάτιο και τυλίχτηκα με την κουνουπιέρα και έλεγα “Θεέ μου κάνε όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα».

Βίντεο:

Η εξομολόγηση της Έβελυν συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο υπήρχαν και εκείνοι που δεν δίστασαν να ρίξουν χολή και να γράψουν αρνητικά σχόλια για την όμορφη τρανς.

Η Κύπρια ηθοποιός Μαριέλλα Σαββίδου ξέσπασε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στηρίζοντας την προσπάθεια της.

Χαρακτηριστικά δημοσίευσε story όπου έγραψε: «Να είσαι τρανς, να έχεις καταφέρει κάτι που προϋποθέτει τόλμη και θάρρος, να βγεις δηλαδή μπροστά στις κάμερες και να διεκδικήσεις δημοσίως την πραγματική σου ταυτότητα (λες κι εμείς οι υπόλοιποι, οι “σπουδαίοι και τρανοί” θα αποφασίσουμε αν το δικαιούσαι ή όχι) και να αντιμετωπίζεις στα Social media έναν οχετό από μίσος, βία, κακία και χολή από “σωστούς ενάρετους ανθρώπους” που διάγουν απόλυτα έντιμο βίο».

READ MORE

LATEST NEWS