LIFESTYLE

Άντζελα Γκερέκου: Θα υιοθετήσει παιδί έναν χρόνο μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Lifenews

Μάθε όλο το ρεπορτάζ

Δεκατέσσερις μήνες πέρασαν από την ημέρα που ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας σε πένθος ολόκληρη την Ελλάδα.

Η σύζυγος του Άντζελα Γκερέκου έζησε την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του, ενώ μέσα από τον γάμο τους απέκτησαν και μια κόρη, τη Μαρία.

Η όμορφη ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ φαίνεται πως στάθηκε απ' την πρώτη στιγμή στα πόδια της και σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό «Yes Magazine», πήρε την απόφαση ζωή και θα προχωρήσει σε ένα «βήμα», που ήθελε εδώ και καιρό να πραγματοποιήσει.

Το ρεπορτάζ του περιοδικού αναφέρει πως η Άντζελα Γκερέκου φέρνει και πάλι την χαρά στο σπίτι της, υιοθετώντας ένα παιδί, κάνοντας έτσι μια νέα και πολύ αισιόδοξη αρχή.

Μετά από ένα ήσυχο καλοκαίρι, φέρεται να είπε στο περιβάλλον της πως το παιδί αυτό θα της αλλάξει τη ζωή, με τους οικείους της να βλέπουν και πάλι το πρόσωπό της να χαμογελά ολόκληρο. Η ίδια άλλωστε δεν είχε κρύψει στο παρελθόν αυτή την επιθυμία και φαίνεται, ότι με τη Μαρία Βοσκοπούλου στο πλευρό της θα καταφέρει να την υλοποιήσει.

Γνωρίζοντας, βέβαια, πως δεν είναι και η πιο εύκολη διαδικασία στην χώρα μας, η Γκερέκου έχει τη σύμφωνη γνώμη όλων, για να προχωρήσει. «Η Μαρία θέλει να βλέπει τη μητέρα της ευτυχισμένη και αυτό δεν το διαπραγματεύεται», ανέφερε σύμφωνα με το «Yes Magazine» πηγή κοντινή στην αγαπημένη καλλιτέχνιδα, που έχει μπροστά της κρίσιμες αποφάσεις να πάρει.

READ MORE

LATEST NEWS