LIFESTYLE

Πάνος Αργιανίδης: Για αυτό τον λόγο θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του

Lifenews

«Τον είδαν οι γιατροί και διαπίστωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα με ψυχική νόσο»

Στις τουαλέτες των ΕΛΤΑ Κρυονερίου κλειδώθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Πάνος Αργιανίδης, όπου προκάλεσε υλικές ζημιές, ενώ μετά τη σύλληψη του νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι οι συνάδελφοί του (εργάζεται ως ασφάλεια στο ταχυδρομείο) συνωμοτούν πίσω από την πλάτη του.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος «μάνατζερ ράγκμπι», όπως είχε συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό το 2017 ο πρώην παίκτης του Survivor, ο οποίος εργάζεται για περισσότερο από 15 χρόνια στο τμήμα φύλαξης του κτιρίου των ΕΛ.ΤΑ. ως μόνιμος υπάλληλος, απέδωσε την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει στον εργασιακό του χώρο. Όπως είπε, αισθάνεται ότι οι συνάδελφοί του συνωμοτούν εναντίον του, με αποτέλεσμα να του έχουν προκαλέσει ψυχικά προβλήματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ψυχολογική κατάσταση του πρώην παίκτη του «Survivor» είναι πλέον αρκετά καλή. Είναι συνεργάσιμος, ιδιαίτερα ευγενικός με όλους μέσα στο Δρομοκαΐτειο και λαμβάνει κανονικά τη φαρμακευτική αγωγή που του έχουν συστήσει οι γιατροί.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε για τον ίδιο: «Ο ασθενής ήρθε χθες με τον πατέρα του και τον αδελφό του στα έκτακτα περιστατικά. Ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμοι και πολύ ευγενικοί. Τον είδαν οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα με ψυχική νόσο στον ασθενή και εισήχθη σε ένα τμήμα οξέων περιστατικών και παίρνει τη θεραπεία του νοσοκομείου… Είχε προβλήματα με τη δουλειά του, με συναδέλφους, αλλά δεν μπορώ να σας πω γιατί αυτά ήταν ιατρικά απόρρητα. Είχε προβλήματα στη δουλειά του».

READ MORE

LATEST NEWS